Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle canım nasipten öte köy yok inşallah Rabbim kimsenin çabasını boşa çıkarmasın inşallahNasibinde varsasenj bulacaktır.
Umutsuz olma hayırlısını dile ⚘
Merhaba. Bende aynı dırımdayım 1 yumurta gözüküyor. Tedaviye başlayacağız insallah.Kızlar aşılamada tek yumurta oluşup hamile kalan var mı? Yarın 2 aşılamamı olucam bu ay tek yumurtam oluştu buda bende biraz umutsuzluk yaptı
Hayırlısı olsun canım şuan ben 6.Günümdeyim hayırlısı olsun herkes için inşallahMerhaba. Bende aynı dırımdayım 1 yumurta gözüküyor. Tedaviye başlayacağız insallah.
Tesekkür ederim hepimize . Hangi hastanede başladınız tüp bebek tedavisineHayırlısı olsun canım şuan ben 6.Günümdeyim hayırlısı olsun herkes için inşallah
Bende istanbulda bahçeci de başladım. Daha doğrusu kontrollerde tek yumurta çıktı ondan sonra şimdi bizden bir kaç test istediler onları vericez. Regl nin ikinci günüde kontrole gitcem. Tek yumurta olunca çok zor oldu mu süreç?Hatayda mozaik canım sen?
Selamunaleykum . İlk aşılama sonrasında adet düzensizliği olmuş muydu sende canım . İğnelerin etkileri bi kaç ay sürüyormuş yaBende istanbulda bahçeci de başladım. Daha doğrusu kontrollerde tek yumurta çıktı ondan sonra şimdi bizden bir kaç test istediler onları vericez. Regl nin ikinci günüde kontrole gitcem. Tek yumurta olunca çok zor oldu mu süreç?
Aslında bende durum şu. Geçen haftalrda fsh 72 civarında çıktıgı için tüp bebek merkezine gidip amh ve yumurtalıklarıma baktırdım. Yani yeni öğrendim 1 yumurtam olduğunu. Onu da alıp dölleyip yerleştirdiklerinde ya tutmazsa bebek ozaman ne olur onu dahi bilmiyorum . Ekim ayının sonunda doğru düzgün regl olmuştum en son kasımda da bir iki gün çok çok az .Selamunaleykum . İlk aşılama sonrasında adet düzensizliği olmuş muydu sende canım . İğnelerin etkileri bi kaç ay sürüyormuş ya
Anladım teşekkür ederim cevap verdiğiniz için . İnşallah en kışa zamanda kavuşuruz mucizelerimize .Aslında bende durum şu. Geçen haftalrda fsh 72 civarında çıktıgı için tüp bebek merkezine gidip amh ve yumurtalıklarıma baktırdım. Yani yeni öğrendim 1 yumurtam olduğunu. Onu da alıp dölleyip yerleştirdiklerinde ya tutmazsa bebek ozaman ne olur onu dahi bilmiyorum . Ekim ayının sonunda doğru düzgün regl olmuştum en son kasımda da bir iki gün çok çok az .
İnşallah :) Sizin süreç nasıl gidiyor. Tek yumurtayı aldıklarında ya yeniden yumurta oluşmazsa ? Öyle bir sıkıntı yaşadınız mı?teşekkür ederim cevap verdiğiniz için . İnşallah en kışa zamanda kavuşuruz mucizelerimiz
Canım ben tüp bebek değil aşılama yaptırdım tek yumurta olması onda çok sıkıntı değil sadece 2 tane olsa biraz şans artıyor ama bi önceki aşılamamda 2 taneydi tutmadı tutmıcak oldu mu 1 2 farketmiyo inşallah tedavilerimiz güzel sonuçlanır canım Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın kimsenin kucağını boş bırakmasın sende kafana takma çünkü bu işler morallede alakalıBende istanbulda bahçeci de başladım. Daha doğrusu kontrollerde tek yumurta çıktı ondan sonra şimdi bizden bir kaç test istediler onları vericez. Regl nin ikinci günüde kontrole gitcem. Tek yumurta olunca çok zor oldu mu süreç?
:) evet kesinlikle moral çok önemli. Ben şimdi biraz araştırıyorumda bizde de tek yumurta acaba doktor neden aşılamaya yönlendirmediCanım ben tüp bebek değil aşılama yaptırdım tek yumurta olması onda çok sıkıntı değil sadece 2 tane olsa biraz şans artıyor ama bi önceki aşılamamda 2 taneydi tutmadı tutmıcak oldu mu 1 2 farketmiyo inşallah tedavilerimiz güzel sonuçlanır canım Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın kimsenin kucağını boş bırakmasın sende kafana takma çünkü bu işler morallede alakalı![]()
Yaşın kaç canım bide kaç yıldır olmuyo bide sebebi var mı benim yaşım 26 8 aydır deniyoruz sebepsiz infertilite bunlardan dolayı aşılamayı deneyelim olmazsa tüp bebek dedi:) evet kesinlikle moral çok önemli. Ben şimdi biraz araştırıyorumda bizde de tek yumurta acaba doktor neden aşılamaya yönlendirmedi
Merhaba ben Hatay'lıyım ben normal olarak hamile kalabiliyorum ama orak hücreli anemi hastasıyım ve eşimde taşıyıcı 1 gebelik yaşadım ama bebek hasta olduğu için aldırmak zorunda kaldık PGT yaptırmamız gerekiyor fiyatlar nedir aşağı yukarı yumurtalar sağlıksızsa herşey sil baştan mı oluyor hiç bir şey bilmiyorumHatayda mozaik canım sen?
Canım ben sadece aşılama yaptırdım Mozaikte 1500 tldi ilaçlar hariç bence bi git görüşMerhaba ben Hatay'lıyım ben normal olarak hamile kalabiliyorum ama orak hücreli anemi hastasıyım ve eşimde taşıyıcı 1 gebelik yaşadım ama bebek hasta olduğu için aldırmak zorunda kaldık PGT yaptırmamız gerekiyor fiyatlar nedir aşağı yukarı yumurtalar sağlıksızsa herşey sil baştan mı oluyor hiç bir şey bilmiyorum
Cvp için teşekkürler hangi doktora gittinizCanım ben sadece aşılama yaptırdım Mozaikte 1500 tldi ilaçlar hariç bence bi git görüş
Canım ben aşılama için normal kontrollerimi yaptırdığım doktora gittim ama senin ya koray beye yada ümit beye gitmen gerekiyor ikisi bakıyor tüp bebeğeCvp için teşekkürler hangi doktora gittiniz
İnşallah hayırlısı olsun sizin içinYaşın kaç canım bide kaç yıldır olmuyo bide sebebi var mı benim yaşım 26 8 aydır deniyoruz sebepsiz infertilite bunlardan dolayı aşılamayı deneyelim olmazsa tüp bebek dedi