• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

anneolsamyeter

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2020
18
2
1
36
Öncelikle herkeze merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza bir sorum olacaktı pko var bende aşılama düşünüyorum ama açıkçası özelde yapmak istiyorum ama ilaçları pahalı biraz ilaçları devlette raporlu istesek yazarlarmı o şekilde alsa sonra özelde yapsak olurum aranızda böyle yapan varsa bana bir yol gösterebilirmi lütfen Allah isteyen dileyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inş

Öncelikle herkeze merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza bir sorum olacaktı pko var bende aşılama düşünüyorum ama açıkçası özelde yapmak istiyorum ama ilaçları pahalı biraz ilaçları devlette raporlu istesek yazarlarmı o şekilde alsa sonra özelde yapsak olurum aranızda böyle yapan varsa bana bir yol gösterebilirmi lütfen Allah isteyen dileyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inş
Merhaba, devlette nasıl oluyor gerçekten bilmiyorum. Bilenler varsa umarım yardımcı olurlar. Şunu söyleyebilirim örneğin yumurta geliştirici iğneler eczaneden eczaneye farklılıklar gösteriyor. Aynı şekilde aşılama da doktordan doktora. Dolayısıyla iyi bir fiyat araştırmasıyla daha uygun şekilde halledebilirsiniz. Kan testleri vs de istenecek ben kendi doktorumda değil sağlık ocağında yaptırdım mesela ortalama 1000 TL civarı tutacaktı 0 TL ile hallettik. Umarım bütçenize göre içinize sinen bir yer bulabilirsiniz. Bu durumları yaşarken bir de maddiyat canınızı sıkmaz

Back
X