• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım çok üzülüm nasip kıymet zamanını rabbim bilir Şöyle ben baya deli gibi internette araştırıyorum erkeklerde morfolojini düşük olması durumunda bazı ülkerler aşılama ve tüm bebek yapmıyor çünkü spermin yapısal bozuklu olduğu için gebelik sonuçlansa bile düşükle sonuçlanma ihtimali var ama değerleri komple toparlayıp sonra sorunu çözme odaklı olun bence maddi ve manevi gerçekten yıpratan bu süreç Rabbim evlat isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu ben daha 23 yaşındayım 16 ay oldu isteyeli sabırla bekliyorum
Bende düşün bu yastayım ve Haziran'da 2 senelik evliyim . İnan o kadar yoruldum ki bu 2 sene de . Her ay peşinde koşmaktan ,hep umut almaktan hep bir olumlu sonuç beklemekten . Tüp bebekte kimyasal oldu sevincimiz kursagimizda kaldı sevinemedik bile ..ne bileyim bugün örnek 3 kere hastaneye gittim koştur koştur ve çalışıyorum isyan etmiyorum ama bende insanım benimde kalbim kırılıyor . İnşallah rabbim bizlere de nasip eder.

Canım çok üzülüm nasip kıymet zamanını rabbim bilir Şöyle ben baya deli gibi internette araştırıyorum erkeklerde morfolojini düşük olması durumunda bazı ülkerler aşılama ve tüm bebek yapmıyor çünkü spermin yapısal bozuklu olduğu için gebelik sonuçlansa bile düşükle sonuçlanma ihtimali var ama değerleri komple toparlayıp sonra sorunu çözme odaklı olun bence maddi ve manevi gerçekten yıpratan bu süreç Rabbim evlat isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu ben daha 23 yaşındayım 16 ay oldu isteyeli sabırla bekliyorum
Benim eşimin morfolojisi 0 idi ve inan nasıl yükseldi bilmiyorum.

Bende düşün bu yastayım ve Haziran'da 2 senelik evliyim . İnan o kadar yoruldum ki bu 2 sene de . Her ay peşinde koşmaktan ,hep umut almaktan hep bir olumlu sonuç beklemekten . Tüp bebekte kimyasal oldu sevincimiz kursagimizda kaldı sevinemedik bile ..ne bileyim bugün örnek 3 kere hastaneye gittim koştur koştur ve çalışıyorum isyan etmiyorum ama bende insanım benimde kalbim kırılıyor . İnşallah rabbim bizlere de nasip eder
amin

Back
X