Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 10. Gün testte belli olurHanımlar bugün aşılama yaptırdım kaç günde belli olur acaba ?
Tamam teşekkür ederimCanım 10. Gün testte belli olur
14. Gun de bellı oluyor dedıgınız gıbıBen de dun yaptırdım doktorum 14. Gün test yap dedi
Merhaba aynı gün aşılama olmuşuz ınsallah hayirli haberler alırsınız:)Hanımlar bugün aşılama yaptırdım kaç günde belli olur acaba ?
Merhaba Allah ım gönlüne göre versin sağlıkla umuduna kavuşursun inşallahHanımlar bugün aşılama yaptırdım kaç günde belli olur acaba ?
Ben de 8 martta yaptırdım yarın 10. Günüm kan testi yapmayı düşünüyorum çok merak ediyorumHanımlar bugün aşılama yaptırdım kaç günde belli olur acaba ?
ÖzelMerhaba Allah ım gönlüne göre versin sağlıkla umuduna kavuşursun inşallahdevlet mı özel mı acaba hastaneniz
İnşallah sizde hayırlı haber alırsınızMerhaba aynı gün aşılama olmuşuz ınsallah hayirli haberler alırsınız:)
Insallah nasıl geciyo yaptinmi testİnşallah sizde hayırlı haber alırsınız![]()
Benim yarın 12.gün idrar testi yapsam mı yapmasam mı bilmiyorum çokta korkuyorum sonucundanBen de 8 martta yaptırdım yarın 10. Günüm kan testi yapmayı düşünüyorum çok merak ediyorum![]()
Yarın yapmayı düşünüyorum bi yönden de korkuyorumInsallah nasıl geciyo yaptinmi test
Hayirlisi olur cnm ikimiz içinde ınsallah ben dün yaptim ilaç etkisi geçmiş mi diye baktım geçmiş tek çizgiydi cuma tekrar yapicam nasip etsin rabbimYarın yapmayı düşünüyorum bi yönden de korkuyorum
Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbimHayirlisi olur cnm ikimiz içinde ınsallah ben dün yaptim ilaç etkisi geçmiş mi diye baktım geçmiş tek çizgiydi cuma tekrar yapicam nasip etsin rabbim
Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim doktorunuz size hangi ilacı vermiştiHayirlisi olur cnm ikimiz içinde ınsallah ben dün yaptim ilaç etkisi geçmiş mi diye baktım geçmiş tek çizgiydi cuma tekrar yapicam nasip etsin rabbim
Doktorunuz size hangi ilacı vermişti
Ilaç estrofem vermişti bitti ama 2 gündür şişlik var göğüs ağrısı var sende varmiAmin inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim doktorunuz size hangi ilacı vermişti
Bana progestan diye bi ilaç verdi sadece kasık ağrısı var onun haricinde hiç bi belirti yokIlaç estrofem vermişti bitti ama 2 gündür şişlik var göğüs ağrısı var sende varmi