Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asilamadan sonra 13. Gün kan testinde belli olur daha erken olurmu bilemiyorum iki uc gun yattim surekli agir kaldirmadim ama haliyle evin sorumlulugu oldugu icin biyerden basliyor insan ondan sonra ama agir hala kaldirmiyorum . Bakalim ikimci asilamam bu sonucu bekleyip görücemMerhabalar, aşılamadan sonra ne kadar sürede gebelik belli olur? Aşılamadan sonra nereler dikkat edilmeli? Aşılaması başarılıp olup gebe kalanlar yardımcı olabilir mi?
Bende aynı şekilde aşılama günü ve sonrası iki gün yattım ağır kaldırmıyorum yükseğe uzanmıyorum. Benim ilk aşılamam inşallah tutar ikimizinde. Doktorum bana 12.gün test yap dedi ama bana çok erken gibi geldi emin olamadım.Asilamadan sonra 13. Gün kan testinde belli olur daha erken olurmu bilemiyorum iki uc gun yattim surekli agir kaldirmadim ama haliyle evin sorumlulugu oldugu icin biyerden basliyor insan ondan sonra ama agir hala kaldirmiyorum . Bakalim ikimci asilamam bu sonucu bekleyip görücem![]()
Zaten sonuc 2 falan ciksada iki gun sonra yenile demisti doktor bana ignenin etkisi geciyor o gune kadar varsa hamilelik cikar kanda teste guvenmiyorum ama kan gine bi nevi daha dogru cikartirBende aynı şekilde aşılama günü ve sonrası iki gün yattım ağır kaldırmıyorum yükseğe uzanmıyorum. Benim ilk aşılamam inşallah tutar ikimizinde. Doktorum bana 12.gün test yap dedi ama bana çok erken gibi geldi emin olamadım.
Canim benim 2 değil 9 çıkmıştı yine gebelik olmadı aşılamanın 13.gunu yaptirmistim şuan adetliyim o değerler iğneden dolayı herhalde yada kimyasal gebelik gecirdimZaten sonuc 2 falan ciksada iki gun sonra yenile demisti doktor bana ignenin etkisi geciyor o gune kadar varsa hamilelik cikar kanda teste guvenmiyorum ama kan gine bi nevi daha dogru cikartir
Kimyasaldir buyuk ihtimalle canim ignenin etkisi 8. Gunden sonra azaliyor cunku gecen ay surekli gebelik testi yapmistim hep giderek siliklesmisti suan birazdaha oluruna biraktim fakat besinci gun bugün belim agriyor sanki egilince et etten ayriliyormus gbi bir hisCanim benim 2 değil 9 çıkmıştı yine gebelik olmadı aşılamanın 13.gunu yaptirmistim şuan adetliyim o değerler iğneden dolayı herhalde yada kimyasal gebelik gecirdim
Benimde ara ara alt karın bölgemde sızlamalar oluyor inşallah olumlu sonuç alırızKimyasaldir buyuk ihtimalle canim ignenin etkisi 8. Gunden sonra azaliyor cunku gecen ay surekli gebelik testi yapmistim hep giderek siliklesmisti suan birazdaha oluruna biraktim fakat besinci gun bugün belim agriyor sanki egilince et etten ayriliyormus gbi bir his![]()
Ay zamanda gecmiyor kafayi yicez böyleBenimde ara ara alt karın bölgemde sızlamalar oluyor inşallah olumlu sonuç alırızbenimde ilk iğne olduğum ay 10.günde lekelenmem olunca test yaptım pozitif görünmüştü Ertesi gün tekrar test yaptığımda çizgi silikleşmişti malesef
Hahahah evet kesinlikleAy zamanda gecmiyor kafayi yicez böyle![]()
Canim ben aşılamadan sonraki gün bir başladı ağrılarım bütün gebelik belirtileri yaşadım kesin tuttu diyordum ama maalesef tutmadı inşallah seninki hayırlı bi şekilde tutarKimyasaldir buyuk ihtimalle canim ignenin etkisi 8. Gunden sonra azaliyor cunku gecen ay surekli gebelik testi yapmistim hep giderek siliklesmisti suan birazdaha oluruna biraktim fakat besinci gun bugün belim agriyor sanki egilince et etten ayriliyormus gbi bir his![]()
Ya zaten ben cok umitsizim. Tutcaginida sanmiyorum okadar negatiften sonra fakat ciddi dercede dün aksamdan beri devam eden bi bel agrim var belde degil kuyruk sokumunun orda tam hic olmazdi bu biraz sasirtti beni bakalimCanim ben aşılamadan sonraki gün bir başladı ağrılarım bütün gebelik belirtileri yaşadım kesin tuttu diyordum ama maalesef tutmadı inşallah seninki hayırlı bi şekilde tutar
İnşallah tutmuştur canim iyi haberlerini alırız inşallahYa zaten ben cok umitsizim. Tutcaginida sanmiyorum okadar negatiften sonra fakat ciddi dercede dün aksamdan beri devam eden bi bel agrim var belde degil kuyruk sokumunun orda tam hic olmazdi bu biraz sasirtti beni bakalim![]()
İns kuzumİnşallah tutmuştur canim iyi haberlerini alırız inşallah
Canim durumun nasıl var mı bi belirtiler bide sana bisey sorcam seninde karnın çok şişti mi ignelerden ya beni her gören hamile misin diyo o kadar çok şişti hastalandım yine erimediİns kuzum![]()
Ben asilamayi femarayla oldum kuzum catlatma ognesi bile sisiriyo ciddenCanim durumun nasıl var mı bi belirtiler bide sana bisey sorcam seninde karnın çok şişti mi ignelerden ya beni her gören hamile misin diyo o kadar çok şişti hastalandım yine erimedi
Femarayi reçetesiz alabiliyor muyuz canim.Ben asilamayi femarayla oldum kuzum catlatma ognesi bile sisiriyo ciddenadet agrisi gbi gelip gecn bi agri var bakalim hayir olsun
Bilmem kuzum devlet karsilamiyor zaten alirsin sanirimFemarayi reçetesiz alabiliyor muyuz canim.