Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün aşılamanın 12 . Günü beta hcg yaptırdım az önce 0,4 çıktı tüm umutlarım yıkıldı kendimi çok kötü hissediyorum bir aydır olmadığım iğne kalmadı içmediğim ilaç kalmamıştı Kimsenin canı yanmasın ben gibi inşallah
Bugün aşılamanın 12 . Günü beta hcg yaptırdım az önce 0,4 çıktı tüm umutlarım yıkıldı kendimi çok kötü hissediyorum bir aydır olmadığım iğne kalmadı içmediğim ilaç kalmamıştı Kimsenin canı yanmasın ben gibi inşallah
Bende ayni durumdaym canm moralimizi bozmamak lazm ama elden birsey gelmiyor.bende gecen ay asılama oldm sonuc negatif bu ayda 3 menopur igne kullandm ama hic yumurtam gelismedi 1 kutu daha kullanicm allahm isteyen herkese nasip etsin