Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Bsklss

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
51
72
38
27
Merhaba arkadaşlar ben ayın 14ünde aşılama yaptirdim 12sinde çatlatma iğnesi oldu bugün kan verdim beta 1.21 çıktı böyle olup daha sonra değerleri yükselen varmı aranizda

Artarmı sonrasında bel ağrısı dışında hiç bir belirti yok
önce sen kafanı rahatlat canısı ve deki ben hamile kalıcam hazırım
O bebek bu rahme düşücek 🤭
Önce bizim olumlu düşünmemiz lazım başka bi formda bi arkadaşımız yazmış ilk aşılanması onunda gebelik testi yapıyordum silik çizgi görüyorum herkes saçmalama yok diyodu ama ben resmen inatla hamile kaldım diye 🤭

3 sene oldu evleneli ümitlendikce daha çok üzülüyoruz işte daha öncede klomen + oviritella kullandım ilk değer 16 çıktı oda kimyasal gebelikmis sen yaptırdın mi asilama

Merhaba arkadaşlar ben ayın 14ünde aşılama yaptirdim 12sinde çatlatma iğnesi oldu bugün kan verdim beta 1.21 çıktı böyle olup daha sonra değerleri yükselen varmı aranizda
Merhaba. Değerin yükselmiştir inşallah. Ben de 9.günde yaptirdim 1.44 çıktı. Doktor 10.gün yaptir demişti. Keşke yaptirmasaydim diyorum saatler geçmek bilmiyo. Acaba yükseldi mi acaba arttı mi diye 😐

Merhaba. Değerin yükselmiştir inşallah. Ben de 9.günde yaptirdim 1.44 çıktı. Doktor 10.gün yaptir demişti. Keşke yaptirmasaydim diyorum saatler geçmek bilmiyo. Acaba yükseldi mi acaba arttı mi diye 😐
Tekrar kan vermedim daha pazartesi vericem ama umudum yok sen tekrar ne zaman vericeksin canım

Hayırlı sabahlar Canim. Benim umudum hiç bitmiyor ya. Bu da cok hoş değil sanki. Ara ara karnimin Sağ yan tarafta bişeyler oluyo o da etkiliyo beni. Bugün ver demisti normalde doktorum. Ama ben pazar vercem galiba herkes asilamanin 10.günü erken diyor. Ben 9.gün verdim. pazar 11.gün oluyo asilama gününü de sayarsak. Hatta pazartesi versem çok daha iyi ama asla vakit geçmiyo. Belki de akşam giderim acile belli olmaz benim aklım.

Allahım isteyen herkese hayırlısı ile tez zamanda nasip etsin. Amin. Beklemek de çok zor.

Doktorlar genelde 14 gün sonra kan verin diyor öncesindeki değerler iğnenin etkisi olabilir diye benim 5 in üstü olsaydı yine emin olmazdım ama umudum olurdu olsaydı en azından 7 8 falan çıkardı diye düşünüyorum seninde düşüncen hep kötüsünü düşünelim iyisi olursa seviniriz olsun bence şu gözüyle bakınca sonra çok üzülüyoruz

Merhaba kızlar benim 14. Gün oldu ama test yapmaya korkuyorum Rabbım isteyen herkese nasip etsin 13. Günü göğüs ağrılarım başladı ve ara ara Kasım agrim bakmaları oluyor geri geçiyor sizdede bu şekilde oldumu

Back
X