Asilama

Karacatiii

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2021
298
En iyi cevaplar
1
131
18
30
Merhaba arkadaşlar yarın hsg cektiriyorum . Daha sonra da aşılama yaptırmayı planlıyorum . Hsg den ne kadar süre sonra aşılama yaptırdınız . Hangi belgeleri istiyorlar . Süreç nasıl ilerliyor hangi tetkikler yapılıyor yumurta takibi dışında bilgilendirir misiniz

Ben hsg olduğu ay Dr kendin deneyin demişti olmamıştı sonraki ay gittiğimde aşılamaya geçtik klomen kullandım ben sonra yumurta takibi ve çatlatma ignesi 33. Yada 34. Saatde eşimle beraber çağırdi eşimden Sprem alındı onlar yıkandı ve kaliteli olanlar ayrıstrıldi çatlatma iğnesinin 36. Saatinde spermler enjekte edildi daha sonra hastanede 20-25 dk kadar yattım sonra eve geldim eve gelince 3 gün heo yattim ve 3 gün hic duş almadım her gün yarım avakado yedim

Aşılama için hangi tetkikleri yaptırdınız

Aşılama için hangi tetkikleri yaptırdınız
Herhangi bir test yapmadım daha öncesi de çatlama iğnesi ile tedavi gördüm için o zaman yapmıştı Dr yunurta kalitesi kan tahlili falan eş için sperm tahlili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…