Z Zumradeniz Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 14 Emoji Skoru 8 Puanlar 6 Yaş 26 9 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Zumradeniz #1 ikinci aşılama mi oldum 26.12.22 tarihinde birincisinde dış gebelik geçirdim ve düştü. Şimdi kan verdim umarım bu sefer tutar yaşayan varmı?
ikinci aşılama mi oldum 26.12.22 tarihinde birincisinde dış gebelik geçirdim ve düştü. Şimdi kan verdim umarım bu sefer tutar yaşayan varmı?
I isimsizbilgi Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 58 Emoji Skoru 21 Puanlar 8 Yaş 29 10 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Zumradeniz #2 canım sonuçlarını aldınmı inşallah hamilesindiir
Z Zumradeniz Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 14 Emoji Skoru 8 Puanlar 6 Yaş 26 10 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Zumradeniz #3 isimsizbilgi .!.: canım sonuçlarını aldınmı inşallah hamilesindiir Genişletmek için tıkla... Malesef olmadı bu sefer de
isimsizbilgi .!.: canım sonuçlarını aldınmı inşallah hamilesindiir Genişletmek için tıkla... Malesef olmadı bu sefer de
I isimsizbilgi Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 58 Emoji Skoru 21 Puanlar 8 Yaş 29 10 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Zumradeniz #4 Anladım canım hayırlısı olsun regl oldunmu
Z Zumradeniz Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 14 Emoji Skoru 8 Puanlar 6 Yaş 26 10 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Zumradeniz #5 isimsizbilgi .!.: Anladım canım hayırlısı olsun regl oldunmu Genişletmek için tıkla... Evet yeni oldum 2 gün sonra tüp bebek merkezine yönlendirildik oraya gidicegim
isimsizbilgi .!.: Anladım canım hayırlısı olsun regl oldunmu Genişletmek için tıkla... Evet yeni oldum 2 gün sonra tüp bebek merkezine yönlendirildik oraya gidicegim
I isimsizbilgi Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 58 Emoji Skoru 21 Puanlar 8 Yaş 29 10 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Zumradeniz #6 Anladımm canım sizin probleminiz nedir hayırlısı olsun hakkınızda
Z Zumradeniz Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 14 Emoji Skoru 8 Puanlar 6 Yaş 26 10 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Zumradeniz #7 Tanımlanamayan infertiliteyiz eşim ve bende hiçbir sorun yok isimsizbilgi .!.: Anladımm canım sizin probleminiz nedir hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla... isimsizbilgi .!.: Anladımm canım sizin probleminiz nedir hayırlısı olsun hakkınızda Genişletmek için tıkla...
Tanımlanamayan infertiliteyiz eşim ve bende hiçbir sorun yok isimsizbilgi .!.: Anladımm canım sizin probleminiz nedir hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla... isimsizbilgi .!.: Anladımm canım sizin probleminiz nedir hayırlısı olsun hakkınızda Genişletmek için tıkla...
Runam Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.652 Emoji Skoru 1.418 Puanlar 133 Yaş 34 10 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Zumradeniz #8 Tedavinizi hangi hastanede oluyorsunuz?
Z Zumradeniz Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 14 Emoji Skoru 8 Puanlar 6 Yaş 26 29 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Zumradeniz #9 isimsizbilgi .!.: canım sonuçlarını aldınmı inşallah hamilesindiir Genişletmek için tıkla... Malesef bu sefer hiç tutmadı şimdi tüp bebeğe başladım
isimsizbilgi .!.: canım sonuçlarını aldınmı inşallah hamilesindiir Genişletmek için tıkla... Malesef bu sefer hiç tutmadı şimdi tüp bebeğe başladım
Z Zumradeniz Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 14 Emoji Skoru 8 Puanlar 6 Yaş 26 29 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Zumradeniz #10 Runam .!.: Tedavinizi hangi hastanede oluyorsunuz? Üsküdar Zeynep Kamil hastanesinde Genişletmek için tıkla...
Runam .!.: Tedavinizi hangi hastanede oluyorsunuz? Üsküdar Zeynep Kamil hastanesinde Genişletmek için tıkla...