Gebeliğe Hazırlık Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nutellalala

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2022
19
0
1
38
Merhaba her kese kecen ay hamıle kaldım ama düşük yasadım kan deyerlerı yuksekdı anıden kan deyerleri düşük oldu kaybetdım doktor eşinin sperması kalıtesız olduguna göre tutunmamısdı dedi istersen aşılama yapalım dedi 29 zu catlama ıynesı vuruldu ertesi gün yumurtlar catlamısdı aralık 30 aşılamam oldu ıkı gündü bacaklarım tutulmuş aşırı yemek yeyıyorum gece 5 de kalkıb aclıkdan ölüyormuş gibi oluram bugün test yaptım ıkıncı soluk çıktı cızgi ama doktorum ocak 12 sınden sonram bellı olur dedi benim gıbi bunu yaşayan varmı sonu pozitif çıkan

Ben daha yaptırmadım ama burda okumuştum canım aşılama olduğu zaman hamile gibi oluyomuşsun HCG değeride yüksek çıkabilirmiş bence doktorunun söylediği tarihte kan testi yaptır inşallah hamilesindir

İnşallah canım bugün test yaptım soluk cızgı çıktı ıkıncı ama beklemem lazım birazcık

Herşeyin hayırlısı cnm inşallah 12 sinden sonra olumlu sonuç alır sin hamiş adaylarına sende girersin inşallah 2023 sana ve evladına uğurlu gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…