Aşılama

hankpr52

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2023
375
88
28
33
Herkese merhabalar aşılama yaptırdım arkadaşlar bugün 8. Günüm çok heyecanlıyım🥳tutumu diye inşallah tutmuştur. tutan arkadaşlar ne gibi belirtiler yaşadınız.birde çatlatma ignesinin 10 günü ama hala çizgi silik gebelik varmısır sizce ..

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 106
Herkese merhabalar aşılama yaptırdım arkadaşlar bugün 8. Günüm çok heyecanlıyım🥳tutumu diye inşallah tutmuştur. tutan arkadaşlar ne gibi belirtiler yaşadınız.birde çatlatma ignesinin 10 günü ama hala çizgi silik gebelik varmısır sizce ..
Canım selam benimde 9. Günüm iğnede 10. Gün başta hiç umudum yoktu ama şuan acaba mı diorum 😁 inşallah pozitiftir ikimizinki de birazdan bende denicem test takip amaçlı

Canım selam benimde 9. Günüm iğnede 10. Gün başta hiç umudum yoktu ama şuan acaba mı diorum 😁 inşallah pozitiftir ikimizinki de birazdan bende denicem test takip amaçlı
Varmı peki bir belirti canım destek olalım birbirimize ne gibi belirti var bende hiç belirti yok sadece bacak ağrısı var offf 🫤 yapınca test resim at canım

Varmı peki bir belirti canım destek olalım birbirimize ne gibi belirti var bende hiç belirti yok sadece bacak ağrısı var offf 🫤 yapınca test resim at canım
Bende hiç bi belirti yok belim ağrıo biraz o da normal her zaman ağrıyacak bişey 😁 resim çektim ama bi türlü resimde gözükmedi anca bu kdr çıkıo

Eklentiler

• IMG_4699.webp
    IMG_4699.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 107
Son düzenleme:
Gözüküyor inşallah iğne etkisi değildir ya çok üzülürüm yok 3 seneden beri bekliyorum bir kimyasalım var
İnşallah canım ya ben daha önce plansız hamile kalmıştım ama 5 aylıkken suyum erken geldiği için kaybettik bebeği 1.5 yıl oldu o zmndan beri uğraşıyoruz bu sefer de olmuyor

İnşallah canım ya ben daha önce plansız hamile kalmıştım ama 5 aylıkken suyum erken geldiği için kaybettik bebeği 1.5 yıl oldu o zmndan beri uğraşıyoruz bu sefer de olmuyor
İnşallah olur canım ya çok istiyorum istedikçe sanki olmuyormuş gibi geliyor çok zor gerçekten

Sanırım öle zamanı varda işte biz bilemiyoruz acele ediyoruz eşimde test verdi bende gayet iyi hsg de çekildi onda da sorun yok ama işte 😕
Bizde de eşimde sorun var sperm hareketliliği düşün bende hiç sıkıntı yok ama işte zorlu yollardan geecegiz demekki vardır bundada bir hayır

Toplu test almıştım devam ederim yaparım her sabah en azından ne zaman geçicek diye merak etmem iğnenin etkisi adet olana kadar devam yapmaya

Canım şimdi tekrar yaptım bi test dayanamadım ama yapmadan önce çok su içmiştim yine silik çizgi çıktı aslında au da içtim çıkmaması lazımdı ama anlamadım

Toplu test almıştım devam ederim yaparım her sabah en azından ne zaman geçicek diye merak etmem iğnenin etkisi adet olana kadar devam yapmaya
Sen yapacakmısın bu arada bizde yeni başladık klimaya felaket sicak ama siz genelde iyisiniz deniziniz var burda oda yok memleketim de var ama en azından 😂
Canım sanırım iğne etkisi bizdeki 2 3 güne daha net olur die düşünüyorum bende yapıcam her sabah hbr ver olur mu bana da
Deniz işi biraz sıkıntı her memleketten her ülkeden heskes buraya geldiği için sakince denize girilmiyor alırı kalabalık o yüzden 2 senedir gitmiyorum ☺️

Canım günaydın 🫣ben yaptım test gene silik ya acaba neden öyle ki testler mi bozuk dicem ama hepsinde silik göstermez

Back
X