Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım selam benimde 9. Günüm iğnede 10. Gün başta hiç umudum yoktu ama şuan acaba mı diorumHerkese merhabalar aşılama yaptırdım arkadaşlar bugün 8. Günüm çok heyecanlıyımtutumu diye inşallah tutmuştur. tutan arkadaşlar ne gibi belirtiler yaşadınız.birde çatlatma ignesinin 10 günü ama hala çizgi silik gebelik varmısır sizce ..
Varmı peki bir belirti canım destek olalım birbirimize ne gibi belirti var bende hiç belirti yok sadece bacak ağrısı var offfCanım selam benimde 9. Günüm iğnede 10. Gün başta hiç umudum yoktu ama şuan acaba mı dioruminşallah pozitiftir ikimizinki de birazdan bende denicem test takip amaçlı
Bende hiç bi belirti yok belim ağrıo biraz o da normal her zaman ağrıyacak bişeyVarmı peki bir belirti canım destek olalım birbirimize ne gibi belirti var bende hiç belirti yok sadece bacak ağrısı var offfyapınca test resim at canım
Gözüküyor inşallah iğne etkisi değildir ya çok üzülürüm yok 3 seneden beri bekliyorum bir kimyasalım varBende hiç bi belirti yok belim ağrıo biraz o da normal her zaman ağrıyacak bişeyresim çektim ama bi türlü resimde gözükmedi anca bu kdr çıkıo
İnşallah canım ya ben daha önce plansız hamile kalmıştım ama 5 aylıkken suyum erken geldiği için kaybettik bebeği 1.5 yıl oldu o zmndan beri uğraşıyoruz bu sefer de olmuyorGözüküyor inşallah iğne etkisi değildir ya çok üzülürüm yok 3 seneden beri bekliyorum bir kimyasalım var
İnşallah olur canım ya çok istiyorum istedikçe sanki olmuyormuş gibi geliyor çok zor gerçektenİnşallah canım ya ben daha önce plansız hamile kalmıştım ama 5 aylıkken suyum erken geldiği için kaybettik bebeği 1.5 yıl oldu o zmndan beri uğraşıyoruz bu sefer de olmuyor
Sanırım öle zamanı varda işte biz bilemiyoruz acele ediyoruz eşimde test verdi bende gayet iyi hsg de çekildi onda da sorun yok ama işteİnşallah olur canım ya çok istiyorum istedikçe sanki olmuyormuş gibi geliyor çok zor gerçekten
Bizde de eşimde sorun var sperm hareketliliği düşün bende hiç sıkıntı yok ama işte zorlu yollardan geecegiz demekki vardır bundada bir hayırSanırım öle zamanı varda işte biz bilemiyoruz acele ediyoruz eşimde test verdi bende gayet iyi hsg de çekildi onda da sorun yok ama işte![]()
Bu arada vucüt sıcaklığın nasıl yani kendini sıcak hissediyormusumSanırım öle zamanı varda işte biz bilemiyoruz acele ediyoruz eşimde test verdi bende gayet iyi hsg de çekildi onda da sorun yok ama işte![]()
Bilemiyorum ki antalyada yaşıyorum 1 haftadır aşırı sıcak haliyle yanıyoruz diyenilirim o yüzden bişey diyemiyorumBu arada vucüt sıcaklığın nasıl yani kendini sıcak hissediyormusum
Anladım canım burasında öyle gerçi bende mardindeyimBilemiyorum ki antalyada yaşıyorum 1 haftadır aşırı sıcak haliyle yanıyoruz diyenilirim o yüzden bişey diyemiyorum
Klimayla oturabiliyoruz şuanAnladım canım burasında öyle gerçi bende mardindeyim
Sen yapacakmısın bu arada bizde yeni başladık klimaya felaket sicak ama siz genelde iyisiniz deniziniz var burda oda yok memleketim de var ama en azındanKlimayla oturabiliyoruz şuansen test yapmaya devam edicekmisin adetini mi bekliceksin
Toplu test almıştım devam ederim yaparım her sabah en azından ne zaman geçicek diye merak etmem iğnenin etkisi adet olana kadar devam yapmaya
Canım sanırım iğne etkisi bizdeki 2 3 güne daha net olur die düşünüyorum bende yapıcam her sabah hbr ver olur mu bana daSen yapacakmısın bu arada bizde yeni başladık klimaya felaket sicak ama siz genelde iyisiniz deniziniz var burda oda yok memleketim de var ama en azından![]()
Bana yazdığında etiketle neni yoksa görmüyorumCanım günaydınben yaptım test gene silik ya acaba neden öyle ki testler mi bozuk dicem ama hepsinde silik göstermez