Aşılama

parsde

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2023
7
0
1
27
Kızlar selam, 04.01.2024 ilk kez aşılama yapıldı. Bugün göğüslerim de şişkinlik oldu. Test yapmamak için zor duruyorum. Sizce şuna testte çıkar mı ya da kan da belli olur mu ? Beklemeli miyim ??

Kızlar selam, 04.01.2024 ilk kez aşılama yapıldı. Bugün göğüslerim de şişkinlik oldu. Test yapmamak için zor duruyorum. Sizce şuna testte çıkar mı ya da kan da belli olur mu ? Beklemeli miyim ??

4 günde daha çatlatma iğnesinin etkisi bile geçmemiştir.

Son düzenleme:
İlacın etkisi olduğunu bilmiyordum, bir ümit insan herşeyi ona bağlıyor, ilk aşılamam olmazsa tüp bebek dedi doktorum direk. Bakalım umarım güzel haber alırız siz süreciniz nasıl ilerledi ?

Canm inşallah tutar aşılama olduğunuz için göğüs şişkinlik olur..testin yapmayın çok erken yalancı pozitif gösterir iğne etkisi vardır. 18ocakta kan verebilirsin

Daha 4 gün olmuş aşılama yaptıralı. Henüz bebek bile yerleşmedi rahminize. Çatlatma iğnesinin 10 gün boyunca idrarda ve kanda pozitif çıkma durumu olduğu için asla test yapmayın sizi yanıltır. 14. gün kanda baktırmanız gerekiyor.

İlacın etkisi olduğunu bilmiyordum, bir ümit insan herşeyi ona bağlıyor, ilk aşılamam olmazsa tüp bebek dedi doktorum direk. Bakalım umarım güzel haber alırız siz süreciniz nasıl ilerledi ?
Aynen bende öyleydim ağrı sancı çektim araştır et her belirtiyi gebeliğe yordum meğer ilaçta yaparmis...seni üzmek istemem hiç moralini bozma bende tutmamisti...eşimden sebeb durumlar vardı..sonra bende rahimde perde görüldü onu aldırdım yakında...şimdi regl olunca tüp bebek için başlayacağım inşallah...rabbim inşallah güzel haber almanı nasip eder canim ..avakado yemeye bak dinlen yorma kendini ayağını sıcak tut üşütme Meryem süresini dinle bu süreç onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…