Aşılama

oz-gnr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2023
142
33
13
29
Arkadaşlar pazartesi asilamam olucak aşırı derece gerginim. Aslında ağrıma kısmı gözümü çok korkutmuyor acı eşiği yüksek biriyim ama tutmayacak olma olasılığı beni korkutuyor. Biliyorum çoğunuz stres yapma diyecek ama elimde degil. Eee yakın zamanda yapanlar ve aşılaması tutan arkadaşlar bu süreçten önce ve sonra neye dikkat etmeliyiz. Stres dışında 😂😂😂😂

3 defa aşılama olmuş biri olarak söylüyorum hiç acımıyor 😀 Sonuca takılmayın umarım siz pozitif görürsünüz ❤️ Ne zamandır deniyosunuz sorununuz neydi acaba

3 defa aşılama olmuş biri olarak söylüyorum hiç acımıyor 😀 Sonuca takılmayın umarım siz pozitif görürsünüz ❤️ Ne zamandır deniyosunuz sorununuz neydi acaba
İlk asilamam olucak. 1 buçuk yıldır olmuyor. Esiminbilk sperm ileri hızında düşüklük vardı eşim 6 aylık tedavi gördü baya yükseldi. Bu son kontrolde rahmin giriş kısmında kist varmış sperm geçişini engelliyor olabilir dedi doktor aşılama önerdi. Şuan 2 yumurtam 17mm yumurta geliştirme iğnesi vurdum bugün ve yarın son iğneyi vurup gece çatlatma iğnesi vuracağım pazartesi nasip olursa aşılama var. İnşallah muujdeli haber verebilirim

İlk asilamam olucak. 1 buçuk yıldır olmuyor. Esiminbilk sperm ileri hızında düşüklük vardı eşim 6 aylık tedavi gördü baya yükseldi. Bu son kontrolde rahmin giriş kısmında kist varmış sperm geçişini engelliyor olabilir dedi doktor aşılama önerdi. Şuan 2 yumurtam 17mm yumurta geliştirme iğnesi vurdum bugün ve yarın son iğneyi vurup gece çatlatma iğnesi vuracağım pazartesi nasip olursa aşılama var. İnşallah muujdeli haber verebilirim
Hadi inşallah güzel haberlerinizi alırız 🙏

Aslında ben biraz ümitsiz bakıyorum. Oran çok düşük ve ilk aşılaması tutan çok az kişi var
Umudunu kesme ben 3 defa oldum üçü de tutmadı sonra bir Prof doktor buldum meğer miyom varmıs bende sperm geçişini engelliyormuş Histeroskopi ile miyom aldırdım ve doktor bana sana 10 tane de aşılama yapsak zaten tutmazdı dedi şimdi tekrar dememeye başladık eğer sorun yoksa sende olacaktır Allahın izniyle

İnşallah canım valla umut oluyoruz burada birbirimize. İnşallah sonunda mutlu habarleri veririz hepimiz birbirimize

Merhaba bende pazartesi gunu 2nci asilamami olacam yikamasiz olacak tutma ihtimali var dmi

Back
X