- 22 Nisan 2025
- 19
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi aysuselin0909
-
Doktorunuz zaten gerekli uyarıları yapar aşılamadan sonra hemen kalkıp yürümeyin bir süre uzanın. Ve test gününe kadar ağır kaldırma ani hareketler gibi şeyler yapmamalısınız dikkat etmelisinizKizlar.meraba ben interfilite tedavi görüyorum aşılama yapilcak bana ilk defa nelere dikkat etmeliyim sizce deneyimlerinizi yazarmisiniz sayede çatlama iğnesi verdi doktor başka birsey kullanmadım
Izmirde şehir hastanesine gidiyorumMerhaba, doktorunuz kim?
Teşekkür ederimDoktorunuz zaten gerekli uyarıları yapar aşılamadan sonra hemen kalkıp yürümeyin bir süre uzanın. Ve test gününe kadar ağır kaldırma ani hareketler gibi şeyler yapmamalısınız dikkat etmelisiniz
Doktorunuz zaten gerekli uyarıları yapar aşılamadan sonra hemen kalkıp yürümeyin bir süre uzanın. Ve test gününe kadar ağır kaldırma ani hareketler gibi şeyler yapmamalısınız dikkat etmelisiniz
İzmir şehir hastanesine gidiyorum orda sürekli farklı doktor ilgileniyor özele malesef butcem yetmiyorMerhaba, doktorunuz kim?
Merhaba aşılamaya kadar kullanıcağınız iğne vs vermedi miKizlar.meraba ben interfilite tedavi görüyorum aşılama yapilcak bana ilk defa nelere dikkat etmeliyim sizce deneyimlerinizi yazarmisiniz sayede çatlama iğnesi verdi doktor başka birsey kullanmadım
Hayir femera verdi 5 gün kullandım sonra catlatma iğnesi verdi onu bugun yapicamMerhaba aşılamaya kadar kullanıcağınız iğne vs vermedi mi
Teşekkür ederimavokado yiyin bol bol su için
Mrb sonucunun nedir acabaKizlar.meraba ben interfilite tedavi görüyorum aşılama yapilcak bana ilk defa nelere dikkat etmeliyim sizce deneyimlerinizi yazarmisiniz sayede çatlama iğnesi verdi doktor başka birsey kullanmadım
Bende orada başlayacağım tedaviye aşılama ileİzmir şehir hastanesine gidiyorum orda sürekli farklı doktor ilgileniyor özele malesef butcem yetmiyor
Cok guzel.ilgileniyorlar çok iyi hastane ama ovitrella iğne mutlaka kullandiriyorlar aramaya başlayın şimdiden dolaba koyun bulursanız ben hala iğne ariyorumBende orada başlayacağım tedaviye aşılama ile
Malesef tutmadı hiçbir sorunda yok doktor şaşırdı tekrar denicez dedi 2 kere asilamadan sonra tüp bebek gecicez dediMrb sonucunun nedir acaba
Doktor sürekli değişiyor her gittim deMerhaba, doktorunuz kim?
Merhaba Problem ne neden aşılama yapıldı Bizde sperm düşüklüğünden ötürü aşılama sürecine girdik 2 defa aşılama yapılacakmış olmazsa tüp bebeğe geçilecekmişMalesef tutmadı hiçbir sorunda yok doktor şaşırdı tekrar denicez dedi 2 kere asilamadan sonra tüp bebek gecicez dedi
Hiçbir sorun yok dedi bende de eşimde sebepsiz dedi ve aşılamaya yöneldiMerhaba Problem ne neden aşılama yapıldı Bizde sperm düşüklüğünden ötürü aşılama sürecine girdik 2 defa aşılama yapılacakmış olmazsa tüp bebeğe geçilecekmiş
İnşallah güzel yorumunuz için teşekkür ederimrahat olun. aşılama tutma yüzdesi 10-15, o yüzden kasmayın strese girmeyin. ben çok rahattım muhtemelen olmaz diyordum oldu. darısı size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?