Aşılama

nur444

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
10
2
36
28
İyi günler 5 mayis ta asilama yapildi bugun 10.gun 4 mayista catlama ignesi yaptim
20 mayista kan testi vermemi soyledi doktor
Smdi adet olacakmis gbi sancilarim var bu sekil adet sancısı cekip gebeligi poztif cikan var mi

Benimde aynı gün aşılama yapıldı 3 mayısta çatlatma vurdum 5 Mayıs aşılama yapıldı,17 sinde kan istedi doktor benden,ama benimde bazen birazdan regli olucakmışım gibi karnım ağrıyor yarım saatte bir idrara cıkıyorum 🥺

Benimde aynı gün aşılama yapıldı 3 mayısta çatlatma vurdum 5 Mayıs aşılama yapıldı,17 sinde kan istedi doktor benden,ama benimde bazen birazdan regli olucakmışım gibi karnım ağrıyor yarım saatte bir idrara cıkıyorum 🥺
Bende ayni durumdayim her an adet olacakmisim gbi ama gebelik belirtileri adet belirtilerine benziyor oyizden umudum var

İyi günler 5 mayis ta asilama yapildi bugun 10.gun 4 mayista catlama ignesi yaptim
20 mayista kan testi vermemi soyledi doktor
Smdi adet olacakmis gbi sancilarim var bu sekil adet sancısı cekip gebeligi poztif cikan var mi
Merhaba benimde bugun adetimin 1. Günüydü yarin hastahaneye gidecegim aşılama icin ilk aşılamam olacak. Birazcık korku da var aşılamanın can yaktigini söylüyolar rahim filminden sonra ben vajinal her muayenesinde korkarak giriyorum. Bundanda cok korkuyorum agrı hissettinizmi

2. Aşılamada pozitifi gördüm. 8. Haftamdayım hala regl olacak gibi sancılarım var. Size tavsiyem gününüz geçmeden idrar testi yapmayın Gününüz geldiğinde kan verin kesin net sonucu kan testiniz verecektir.

Merhaba benimde bugun adetimin 1. Günüydü yarin hastahaneye gidecegim aşılama icin ilk aşılamam olacak. Birazcık korku da var aşılamanın can yaktigini söylüyolar rahim filminden sonra ben vajinal her muayenesinde korkarak giriyorum. Bundanda cok korkuyorum agrı hissettinim

2. Aşılamada pozitifi gördüm. 8. Haftamdayım hala regl olacak gibi sancılarım var. Size tavsiyem gününüz geçmeden idrar testi yapmayın Gününüz geldiğinde kan verin kesin net sonucu kan testiniz verecektir.
Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin haklisiniz en net sonuc oyle çıkar
İste insan dayanamiyor:)

Merhaba benimde bugun adetimin 1. Günüydü yarin hastahaneye gidecegim aşılama icin ilk aşılamam olacak. Birazcık korku da var aşılamanın can yaktigini söylüyolar rahim filminden sonra ben vajinal her muayenesinde korkarak giriyorum. Bundanda cok korkuyorum agrı hissettinizmi
Rahim filmini anestezi almadan cektirdim ama aşılamayı anestezi alarak yaptırdım spekulumdan korktuğum ve kendimi cok kastığım için,doktor başta istemiyordu anestezi almamı ama işlemden somra iyi ki almışsın uyuyunca bile sıcradın dedi ama kişiden kişiye göre değilir tabi bu ben kendimi bildiğim için anestezi aldım cünkü ilişkinin ilk dakikalarında alışana kadar kasılıyorum hala 2 senelik evli olmama rağmen,kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz ötle yapın 😊

Ya pozitif belirtilerinizi anlatır mısınız

Ya pozitif belirtilerinizi anlatır mısınız
Hiç belirtim olmadı aslında. Regl sancısı çektim hiç beklemiyordum zaten direkt regl olacağım dedim ama gidip kan verdim gene de. Pozitif çıktı şükür 🥲 Regl olcak gibi kasık ağrıları hala çekiyorum bu arada. Yeni yeni mide bulantılarım ve uyku halim başladı.
Darısı burada ki herkesin başına inşallah

Hiç belirtim olmadı aslında. Regl sancısı çektim hiç beklemiyordum zaten direkt regl olacağım dedim ama gidip kan verdim gene de. Pozitif çıktı şükür 🥲 Regl olcak gibi kasık ağrıları hala çekiyorum bu arada. Yeni yeni mide bulantılarım ve uyku halim başladı.
Darısı burada ki herkesin başına inşallah
Bende su an regl olucakmış givi ağrı var be sık idrara cıkıyorum,her sildiğimde de sarı leke oluyor

Back
X