Aşılama

sevaya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2025
3
0
1
31
Merhaba devlet hastanesinde aşılama için kaç yıl evli olmak gerekiyor

Süreç nasıl ilerliyor bende bir yıllık evliyim hiç korunmadık doktor aşılama öneriyor .uzun süreç mi
Reglin 2. Günü gittim doktor ilaç başladı femara 5 gün kullandım 2 gün ara verdim tekrar gittim o ay çok fazla yumurtam yan yana gelişti çoğul gebelik riskli olur dedi çok zayıf olduğum için o ay askıya alındı Haziran'da tekrar 2.gunu gittm bu sefer klomene başladık 5 gün boyunca 2 gün ara verdim ve gittim doktor çatlatma iğnesi ovitrelle yazdı ki çok zor bulunuyor saat verdi o saatte vuruldum ve sonrasında aşılama günü saati verdi haftasonuydu bizim aşılama günümüz eşimle beraber gittik örnek alındı yıkama işlemi oldu sonrasında 3 dakika gibi kısa süren işlemle aşılama tamamlandı bu aşılama işlemi de muayeneden farksızdi ağrı vs yaşamadım ilk gün sadece leke geldi çok az.

Reglin 2. Günü gittim doktor ilaç başladı femara 5 gün kullandım 2 gün ara verdim tekrar gittim o ay çok fazla yumurtam yan yana gelişti çoğul gebelik riskli olur dedi çok zayıf olduğum için o ay askıya alındı Haziran'da tekrar 2.gunu gittm bu sefer klomene başladık 5 gün boyunca 2 gün ara verdim ve gittim doktor çatlatma iğnesi ovitrelle yazdı ki çok zor bulunuyor saat verdi o saatte vuruldum ve sonrasında aşılama günü saati verdi haftasonuydu bizim aşılama günümüz eşimle beraber gittik örnek alındı yıkama işlemi oldu sonrasında 3 dakika gibi kısa süren işlemle aşılama tamamlandı bu aşılama işlemi de muayeneden farksızdi ağrı vs yaşamadım ilk gün sadece leke geldi çok az.
Çok uzun bir süreç değil ozaman bende stres olurum tekrar hastane ile uğraş falan diye düşünüyordum. Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için 🥰güzel haberler almanız dileği ile🙏

Çok uzun bir süreç değil ozaman bende stres olurum tekrar hastane ile uğraş falan diye düşünüyordum. Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için 🥰güzel haberler almanız dileği ile🙏
Yok kesinlikle uzun bir süreç değil sonrasında ki bekleme süresi insanı strese sokuyor bence 14 gün sonrasında kan verebilirsiniz dediler o günü bekliyorum inşallah hepimiz yakın zamanda güzel haberler alırız🥰

Nerde yaptırdınız tedaviyi birde yine randevu verdilermi yakın zamanda yoksa 15gun gebelik için bekleyecek misiniz bende Çarşamba yaptircam o yüzden soruyorum

Nerde yaptırdınız tedaviyi birde yine randevu verdilermi yakın zamanda yoksa 15gun gebelik için bekleyecek misiniz bende Çarşamba yaptircam o yüzden soruyorum
Ankara Etlik şehir hastanesinde yaptırdım sonrasına tekrar randevu vermediler 14 gün sonra kan testi yaptırabilirsiniz eğer regli olmazsanız dediler

Bende İzmir Ege üniversitesi de yarın olcam aşılama 1 buçuk yıldır evliyim 1 buçuk yıldır korunmasız ilişki çocuk olmuyor diye aşılama verdi
Merhabalar bende ege üniversitesinde teksin cirpana gidiyorum bu ay ki reglimde aşılama sürecine baslicaz. Asilama ya basladiysaniz nasil ilerliyor yardimci olabilir misiniz merak icindeyim

Merhabalar bende ege üniversitesinde teksin cirpana gidiyorum bu ay ki reglimde aşılama sürecine baslicaz. Asilama ya basladiysaniz nasil ilerliyor yardimci olabilir misiniz merak icindeyim
Ben gittim adetim 3 günü klomen başladım 5 Ci günü de estrofem başladım ben sonra zaten kontrole gittim yumurtalıklarıa baktı ne kadar büyümüş diye benim 17 di olmuştu sonra çatlatma iğnesi yazdı 14 Temmuzda kontrole gittim 15 Temmuz’da akşam çatlatma iğnesini vurdum 17 sinde sabah erken gittim hastane ye dosyamı verdi birde bi kap verdi yukarı çık orada tüp bebek yeri var dedi oraya gittik oradan eşimden sperm aldılar saat 1:00’de hazır olacak dediler saat 1:00’de gittik aldık aşağı geri indim orada yaptılar çok acısız ve çok kısa bir işlemdi yani doktora sordum ben ne kadar sürer diye 10 dakika dedi ama 5 dakika bile sürmedi sonrasında yarım saat uzandım dinlendim daha sonra çıkabilirsin dediler

Benim ilk aşılamadı sizin de mi ilk aşılama olacak bir de bana şey dedi tutarsa tutar zaten tutmazsa adet olursan o ay gelme dedi hormonların biraz düzelsin vücudun dinlensin bir dahaki ay gelirsin dedi bir de eve gittiğin gibi gece yatmadan önce profestan vajinal yolla onu kullan dedi ertesi güne de ilişki önerdi bir gün arayla ilişki önerdi

Back
X