• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Sevgisevgsssi58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
36
Zeynep Kamil hastanesinde aşılama yaptırmak istiyorum belgeleri 31 martta verdim 1 ay oldu ama dönüş gelmedi daha önce yaptıran vars yazabilir mi. ? Arıyorum açanda yok randevu alıp gitmeli miyim ?

Canım rapor çıkmıştır e nabızdan bi bak 1 haftada çıkıyor rapor aramıyorlar regl 2 günü git kuruldan rapor kâğıdını al randevusuz gidiyorsun 2. Günü sonra infertiliteden o numaratik numara al kızlar yönlendiriyor

Canım rapor çıkmıştır e nabızdan bi bak 1 haftada çıkıyor rapor aramıyorlar regl 2 günü git kuruldan rapor kâğıdını al randevusuz gidiyorsun 2. Günü sonra infertiliteden o numaratik numara al kızlar yönlendiriyor
Reglim 2.günü hafta sonuna denk gelecek 😕kapalı olur büyük ihtimalle, çok teşekkür ederim hemen bakıyorum . Allah razı olsun

Zeynep Kamil hastanesinde aşılama yaptırmak istiyorum belgeleri 31 martta verdim 1 ay oldu ama dönüş gelmedi daha önce yaptıran vars yazabilir mi. ? Arıyorum açanda yok randevu alıp gitmeli miyim ?
Rapor gözükmüyor çıkmadı😕

E nabızdan raporlarıma giriyorsun tarih 2026 alttaki son 3 tanesi benimki iptal oldu da 😅 ondan öle görünüyor

Eklentiler

• IMG_8580.webp
    IMG_8580.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 32
E nabızdan raporlarıma giriyorsun tarih 2026 alttaki son 3 tanesi benimki iptal oldu da 😅 ondan öle görünüyor
Yine gitsem sormak için en azından iptal olup olmadığını öğrenirim merakla beklemek istemiyorum

Eklentiler

• IMG_4887.webp
    IMG_4887.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 32
Git canım kurula bi sor çıkmış mı
Çok teşekkür ederim
Git canım kurula bi sor çıkmış mı
selam belgelerim kurula gitmemiş bile bana sıra numarasının oradaki kızlara bırakmamı söylemişlerdi üzerindeki numaranın da resmini çek gidebilirsin demişti doktorun asistanı meğer oradan alıp sağlık kuruluna kendim götürmem gerekiyormuş ama bana söylemediler. Dosyam orada kaldı ne oldu belirsiz şuan testlerin çoğunu da ücretli yaptırmıştım napcam bilmiyorum yarın gidip konuşacağım.

Çok teşekkür ederim

selam belgelerim kurula gitmemiş bile bana sıra numarasının oradaki kızlara bırakmamı söylemişlerdi üzerindeki numaranın da resmini çek gidebilirsin demişti doktorun asistanı meğer oradan alıp sağlık kuruluna kendim götürmem gerekiyormuş ama bana söylemediler. Dosyam orada kaldı ne oldu belirsiz şuan testlerin çoğunu da ücretli yaptırmıştım napcam bilmiyorum yarın gidip konuşacağım.
Bulurlar ya evet dosyanı sen gidip bırakıyorsun bunu sana nasıl söylemezler yani

Bulurlar içerdedir benimkini de kızlar aramıştı orada değilmiş aşılama diyince dosya o infertilite varya orada çıktı
Merhaba rapor çıkmış ama hiç bi detay yok sadece hastalık ve takip numarası yazıyor anlayamadım

Eklentiler

• IMG_5235.webp
    IMG_5235.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 21
Back
X