• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama asilama

• Konu Sahibi Konu Sahibi dilbis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
D

dilbis

Ziyaretçi
asilama yaptiran arkadaslar haberiniz varmi her asilamanin bir oncekinden tutma sansi daha mi fazla yoksa hepsinde aynimi ::emir_bebek:

her aşılamada tutuma oranı bir öncekine göre emin ellerde ise daha fazladır çünkü bir önceki başarısızlığın sebebine yönelik tedavi uygulanır

asilama yaptiran arkadaslar haberiniz varmi her asilamanin bir oncekinden tutma sansi daha mi fazla yoksa hepsinde aynimi ::emir_bebek:

doktorum banada her seferinde şans artıyor demişti.ama 3 defadan fazla yapmayı önermedi.sen aşılama yaptırdınmı yaptırmayımı düşünüyorsun?

selam kızlar her aşılamada şans daha fazla ben 3 aşılama oldum tutmadı 3 defadan sonrası boşaymış fazlası zaman kayıpetmekmiş dr ım öyle söyledi şimdi dinlenmedeyim bakalım nolcak

doktorum banada her seferinde şans artıyor demişti.ama 3 defadan fazla yapmayı önermedi.sen aşılama yaptırdınmı yaptırmayımı düşünüyorsun?

ben 2 kez yaptirdim simdi3.denememize basladik bakalim sonuc ne olcak bekliyoruz:nazar:

saolun kizlar icimi birazda olsa rahatlattiniz valla

Back
X