Aşılama aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok saol canım.. evet bugün 13:00 da yapıldı aşılamam.. inşallah tutar.. sizlerde dualarınızı eksik etmeyin..Allah'ım isteyen herkese nasip etsin anneliği inşallah..

hayırlısı olsun hakkında canım Allah gönlüne göre verir inşallah.sana bişey sorucam bana doktor artık iğne vermedi çarşambaya kadar kendiliğinden yumurtalar büyür dedi.sanada öylemi yaptılar yani sadece 6 tane mi iğne oldun?

arkadaşlar bende perşembe sabah 10 da gidicem hastaneye
aşılama için
bebeğime bir adım daha yaklaşıcam işallah
biozard bende 7 iğne kullandım ve bugün kesti dr um iğneleri
salı aksam çatlatma iğnesini vurucam
perşembede aşılama
herşey:emir_bebek:için

arkadaşlar bende perşembe sabah 10 da gidicem hastaneye
aşılama için
bebeğime bir adım daha yaklaşıcam işallah
biozard bende 7 iğne kullandım ve bugün kesti dr um iğneleri
salı aksam çatlatma iğnesini vurucam
perşembede aşılama
herşey:emir_bebek:için

kaç yumurtan oldu peki?şimdi kaç mmler?adetinin kaçıncı günündesin?

kaç yumurtan oldu peki?şimdi kaç mmler?adetinin kaçıncı günündesin?

solda 4 sağda 3 yumurtam var
küçükler hariç
normalden biraz fazlaymış dr öyle dedi ama yinede
yapacak aşılamayı
18 ve 20 mm ler adetimin 10. günündeyim canım

hayırlısı olsun hakkında canım Allah gönlüne göre verir inşallah.sana bişey sorucam bana doktor artık iğne vermedi çarşambaya kadar kendiliğinden yumurtalar büyür dedi.sanada öylemi yaptılar yani sadece 6 tane mi iğne oldun?

canım kusura bakma msjını görmemişim ben .. adetimin 2 . günü başlayıp 8 tane iğne vuruldu. dr. un öyle dediyse doğrudur ilaç birden büyütüverirse diye yapmıştır....

arkadaşlar selam.. bişey sormak istiyorum. aşılamam yapılalı 2 gün oldu sağ tarafımda hiçbişey yok ama sol tarafım çok sert ve hassas dokununca bile acıyo..acaba soldaki yumurtalarım çatlamadımıki benim yaaeyvahedigeldismile

Back
X