Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende adetimi bekliyorum bakalım bu ay aşılama yapılacak bizdede hız problemi var Rabbim yüzümüzü güldürsün..kızlar ocakda asılama yaptrıcam esımde hareketlılık skınstsı var. Aşılama yaptrp sonuc alanlar varmı. cok heyecnlym alllhım gonlumza gore versın ınsalllhhh.cvblarnızı bklıoruuuummm
Yuzfe kac hizi??. Cnm skkn cok tutmivak dyeBende adetimi bekliyorum bakalım bu ay aşılama yapılacak bizdede hız problemi var Rabbim yüzümüzü güldürsün..
Hemen hemen aynı günümüz normalde pazar günü ama bende progynova diye bi ilaç kullandım 2 gün oldu biteli ilaç bittikten 2,3 gün sonra adet olunuyormyş ama benim hiç adet belirtisi yok herhalde gününü bulacak. Eşimde çok hafif hareketsizlik var inşallah Rabbim hayırlısıyla nasip eder..Nezman adet olucaksn ben bu ctsi olucam. Duphastn die ilac kullanyorum zamninda adet olmak icn
gunaydn . Bende dun basladm asilama tedavisine puregon 300 ile gunde 25 doz yapiorum. Yumrtalklrn iyi guzl cvp vrir ddi. Oyuzdn az baslamis. Esimn spermi morfoloji yuzde10 hizi 5. Hizi braz az ama bu sklde olup hamis kaln vrmibizdede hız sorunu var aşılama iş yaramadı
Cnm mrhaba naptniz2 gun evvel rahim filmi cekildim. Temiz cikti şükür. Başkada sorunum yok. Eşimin spermiyogramida iyi çıktı. Sadece Morfolojisi >_% 4 olmasi gereken değer % 8 cikti. Normalde iyi bir deger ama doktorum Sınırda dedi. 2 ay bekleyecez sonrada olmazsa aşılama olcak. 16 aylık evliyiz. 12 aydır korunmuyoruz. Tutmadı birturlu.
Esinin hizli hareketi ve morofoljisi kacBenimde bi haftam kaldi çatlicam meraktan
Cnm mrhaba naptniz
Hsg nin tedavi edici ozelligide varmis..cok agrili bi is bende yaptirmistimmcanım hsg den sonra korunmadık. adetime 3 gün var. fakat adet belirtilerim var. sanırım yine tutmadı. hayırlısı artık.
aşılamada yıkama sonrası hız 35ti bizimgunaydn . Bende dun basladm asilama tedavisine puregon 300 ile gunde 25 doz yapiorum. Yumrtalklrn iyi guzl cvp vrir ddi. Oyuzdn az baslamis. Esimn spermi morfoloji yuzde10 hizi 5. Hizi braz az ama bu sklde olup hamis kaln vrmi
Onaragmen olmafimi. Kac tane yumrtladn hangu ilci kullandnaşılamada yıkama sonrası hız 35ti bizim![]()
klomen kullandım 1 tane yumurta vardıOnaragmen olmafimi. Kac tane yumrtladn hangu ilci kullandn