Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaptırmayı düşünen var işine yara mı bilmemhiç aşılama yaptıran yok mu
canim sizde sorun ne azosperm mi varyaptırmayı düşünen var işine yara mı bilmem
benim de aklım karman çorman...
hipogonadizm hormonlarla alakalı 8 ay önce sperm hiç yoktu .8 aydır iğne tedavisi oluyo 300.000 sperm ıktı teste. testesteron lh fsh hepsi düşüktü sıfıra yakındı iğnelelrle eksik hormonlar yerine konuluyohipogonadizme ne oluyor canım? hangi doktorda tedavi gördünüz? neler kullandınız hap,iğne, bitkisel?
anlatırsan sevinirim canimm. benim eşim azosperm merak ettim canım
canım sorun yok ki yani doktorların söylediği kadaryla.canim sizde sorun ne azosperm mi var
yaş ka ki canım senincanım sorun yok ki yani doktorların söylediği kadaryla.
sorun yoksa hersey normalse aşılama ne kadar gerekli. acaba doğrudan tüpe mi geçsek. yaştan dolayı bekleyesim yok pek
33 tatlimyaş ka ki canım senin
Tatl mrh.Kızlar klomen kullandım 3tane yumurtan gelişti kendiliğinden catladı ve aşılmam yapıldı bugün 4.günüm cok fazla akıntım var bel ve kasık Ağrı'nda var döllenmeden dolayı mı kı buakıntılar
selm bende perşembe günü yaptırdım aşılamamı ilk gün biraz agrım oldu ve cok fazla gazım vardı bi kaç damla da kanamam oldu bugun 5. günü olacak kasıklarımda inanılmaz derecede bir agrı var siz ne zaman yaptırdınız aşılamayıKızlar klomen kullandım 3tane yumurtan gelişti kendiliğinden catladı ve aşılmam yapıldı bugün 4.günüm cok fazla akıntım var bel ve kasık Ağrı'nda var döllenmeden dolayı mı kı buakıntılar
mrh canım naptın kanama dvm etti mi kesildi mi..inşallah yerleşme kanamasıdır. adet için erken gb geldi bana..Arkadaslar adetime 9-10 falan var bi kaç damla lekelenmem oldu bu yerleşme kanaması olamibir mi acaba
canım aşılama sonucun belli oldu mu vakit var mı daha.. Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah hepimize..selm bende perşembe günü yaptırdım aşılamamı ilk gün biraz agrım oldu ve cok fazla gazım vardı bi kaç damla da kanamam oldu bugun 5. günü olacak kasıklarımda inanılmaz derecede bir agrı var siz ne zaman yaptırdınız aşılamayı
canım bugün kesildi ok azdı test yaptım negatif çıktı. kafam karışıkmrh canım naptın kanama dvm etti mi kesildi mi..inşallah yerleşme kanamasıdır. adet için erken gb geldi bana..
hayırlısı olsun canım..canım bugün kesildi ok azdı test yaptım negatif çıktı. kafam karışık![]()
bide bsy diycem adetine 9 gün varken testte cıkmaz ki. kanda bile zor... üzülmek için de cok acele etme bence...canım bugün kesildi ok azdı test yaptım negatif çıktı. kafam karışık![]()
Canım salıya randevu aldım. bakalım doktor ne diyecek. neden kaynaklanıyo öğrenicembide bsy diycem adetine 9 gün varken testte cıkmaz ki. kanda bile zor... üzülmek için de cok acele etme bence...