Erkek İnfertilitesi Aşılama

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aykumsal

Annesi minik sıpasını bekliyor ;)
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
1.722
1.761
133
Arkadaşlar benim eşimde hipogonadizme bağlı azosperm vardı 8 ay iğne tedavisi görüyo. Bugün sperm testi yaptırdı 300.000 sperm çıkmış aşılama yaptırsak bu sayı yeterlimi

hipogonadizme ne oluyor canım? hangi doktorda tedavi gördünüz? neler kullandınız hap,iğne, bitkisel?
anlatırsan sevinirim canimm. benim eşim azosperm merak ettim canım

canım
hipogonadizme ne oluyor canım? hangi doktorda tedavi gördünüz? neler kullandınız hap,iğne, bitkisel?
anlatırsan sevinirim canimm. benim eşim azosperm merak ettim canım
hipogonadizm hormonlarla alakalı 8 ay önce sperm hiç yoktu .8 aydır iğne tedavisi oluyo 300.000 sperm ıktı teste. testesteron lh fsh hepsi düşüktü sıfıra yakındı iğnelelrle eksik hormonlar yerine konuluyo

Kızlar klomen kullandım 3tane yumurtan gelişti kendiliğinden catladı ve aşılmam yapıldı bugün 4.günüm cok fazla akıntım var bel ve kasık Ağrı'nda var döllenmeden dolayı mı kı buakıntılar

Kızlar klomen kullandım 3tane yumurtan gelişti kendiliğinden catladı ve aşılmam yapıldı bugün 4.günüm cok fazla akıntım var bel ve kasık Ağrı'nda var döllenmeden dolayı mı kı buakıntılar
Tatl mrh.
Asilama sürecini neler yapildigini nelere dikkat edilmesi gerektigini anlatabilitmisin

selm bende perşembe günü yaptırdım aşılamamı ilk gün biraz agrım oldu ve cok fazla gazım vardı bi kaç damla da kanamam oldu bugun 5. günü olacak kasıklarımda inanılmaz derecede bir agrı var siz ne zaman yaptırdınız aşılamayı

Arkadaslar adetime 9-10 falan var bi kaç damla lekelenmem oldu bu yerleşme kanaması olamibir mi acaba

selm bende perşembe günü yaptırdım aşılamamı ilk gün biraz agrım oldu ve cok fazla gazım vardı bi kaç damla da kanamam oldu bugun 5. günü olacak kasıklarımda inanılmaz derecede bir agrı var siz ne zaman yaptırdınız aşılamayı
canım aşılama sonucun belli oldu mu vakit var mı daha.. Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah hepimize..

Back
X