Aşılama

Pnrkdnz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
4
0
1
42
Hanimlar iyi aksmlar. Bugun doktor asilama yaptirmam gerektigini soyledi. Ankarada hangi hastaneye gidebilirim tavsiye edeceginiz hastane ve doktor var mi?

Ben etlık zubeyde hanıma gdyrum canım memnunum ıkı defa yaptrdım tutmadı orası ayrı

Kismet tabi bu is, vardir bi vakti. İnsallah hayirli bi sonuca ulasirsin. Doktorun kim peki? Zubeyde hanimi cok duydum hic gitmedim gerci ama. Peki devlet karsiliyo mu sartlari nedir bilen kimse yok etrafimda. Bilgi verirsen cok sevinirm

Canım ılk asılamaları devlet karsılıyr ılk ucu ucretsız dktr belırlı bı kısı olmuyo polıklnık asılama odasına ynlendrıyr orda ultrasna grysun klomen yazyrlar ıkı gunde bı cagryrlar genelde yumurtanın gelısımıne gre sana gelecegın tarıhı syluyrlar yumuryan buyuyene kadar gıdıysun 17mm gecınce catlatma ıgnesı yapıyrlar 36 saat snra asılaman olyo

Ben klomen kullandim. Sonrasinda catlatma ignesi yapti ama soylediklerine uyamadik faydasi da olmadi haliyle. Peki son bisey sorcam, ne zaman gitmek gerekiyo doktora? Adetin 3. Gununden bahsediliyo ama oncesinde muayene eder mi eski sonuclarim var elimde

Canım ne kadar erken o kadar ıyı hormon testlerı ıcın adetının 21ncı gunu ve 3uncu gunu kan verıysun adet bıtımınde ılaclı rahım fılmı cekılıyrsun suan adetının kacıncı gunu ? bıran evvel gt bence srun olursa sor elımden geldıgınce yardımcı olmaya calısırım

Cok tesekkur ederim. Rahim filmi cektirdim ben tüpler acik gorunuyo.1 sene olmadi daha. Adetim biteli 3 gun oldu. Bi de tabi isten izin almak skinti. Belki ramazanda giDebilirm

Canım adetının 21ncı gunune denk getr barı cunku hormonlarına mutlaka bakarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…