Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Slm ben 8 yıllık evliyim Bebis olmadi hiç en son aşılama yaptim bugün 8 gün ama biraz huzunluyum meraklı nasıl olduğunu bilmiyorum ağırlıklı okuduğum aşılama olmaz bazıları olur sizde yaşayan varmı bu durumu çok merak ediyorum kendimi bi türlü rahatlatamiyorum

Slm ben 8 yıllık evliyim Bebis olmadi hiç en son aşılama yaptim bugün 8 gün ama biraz huzunluyum meraklı nasıl olduğunu bilmiyorum ağırlıklı okuduğum aşılama olmaz bazıları olur sizde yaşayan varmı bu durumu çok merak ediyorum kendimi bi türlü rahatlatamiyorum
Hayirlisyla insallah asilamaniz tutmustur.merak ettim.sizi

Yok olmadi doktor degistim catlatma iğnesi verdi ona Baslicam kısmet
Olsun uzulme vardir bundada bir hayir herseyin vakti zamani vardir biraz kafadan atmak tedavinin olumlu sonuc vermesine cok iyi geliyor

Ovitrelle verdi yaptim biraz geç kaldım iğne için dün olcakti bugün oldu nasıl olur bilmem tutar mi tutmaz mi

Maalesef tutmadi aşılamanın yapıldıgı gün rahatsızlandım olmayacağı belliydi. ikinci aşılama yapılacak ekim ayında yaptirip yaptirmama konusunda kararsızım uğraşmaktan çok Yoruldum. Bu arada sizin adınıza inanin çok sevindim
Teşekkür ederim hem cevap verdiğiniz hem de iyi dilekleriniz için. Sizin için üzüldüm gerçekten tahmin ediyorum yaşadıklarınızı haklısınız. Güzel haberlerinizi bekliyorum.

Back
X