- 22 Ocak 2017
- 3
- 1
- 1
- 38
- Konu Sahibi Mihrimah sultan37
-
Kandan yaptırmıştım ama zaten dün kanamam geldi malesef.nasip değilmiş inş ikinciyetesti kanda mı idrarda mı yaptırmıştın? idrarda pozitif olması adet gecikmesinden 10 gün sonrayı bulabiliyormuş.
gec dollenme yada rahım kalınlastırıcı progestone ılacı alıyorsan bırakmadıysan o da adetı gecıktırırArkadaşlar merhaba aşılama yaptıralı 20 gün oldu aşılamanın 14. günü test yaptırdım negatif çıktı ama adetim üzerinden iki gün geçti hala adet olmadım benimle aynı durumda olan arkadaşlar var mı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Merhaba asilamada cevap aldinizmiAmin bende bu hafta ikincisini yaptırıcam rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
İyi günler aşılama da cevap aldinimiArkadaşlar merhaba 1 mayısta ilk aşılama mi yaptirdim sağ kasigima ara ara batmayan oluyor kendimi çok sis hissediyorum ve adet ağrısı gibi ağrılarım var bunlar normal mi
[/QUOTE][bebim negatif hem de ohss olmustum
BebQUOTE="Isimsiz 1, post: 54527899, member: 872333"]Merhaba asilamada cevap aldinizmi
Benim de 6 ay klomen ve catlatma ignesi kullandım olmadı doktor aşılama geçelim dedi bende tup bebek merkezine gittim randevu verdiler 31 ocak çarşamba günü ne[/QUOTE]Peki çok özür dilerim merak ediyorum tekrar yaptinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?