Aşılama

Mihrimah sultan37

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2017
3
1
1
38
Arkadaşlar merhaba aşılama yaptıralı 20 gün oldu aşılamanın 14. günü test yaptırdım negatif çıktı ama adetim üzerinden iki gün geçti hala adet olmadım benimle aynı durumda olan arkadaşlar var mı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

merhaba kader arkadaşlarım aranıza yeni katıldım. Bende 7 yıllık evliyim bir tane boş gebelik oldu. Bu ay aşılama yaptıracam zeynep kamil hastanesinde aranızda zeynep kamilde aşılama yaptıranlar oldu mu acaba? Benim ilk denemem olucak.

Merhaba arkadaşlar, benim asilamam 9 martta yapildi ilk asilamamdi. Asilamadan hemen sonra şiddetli karin agrilarim oldu 4 gun yatakdan kalkamadm progesteron ve corasprin verdi doktorum onlari kullandm duzenli olarak goguslerde sisme oldu onu progesterona bagladim icimde hep bi negatiflik vardi 2 yilda 2 kez dusuk yapinca insanda olumsuz duygular cogaliyor. 22 martta kan testi yaptirdik 5.4 cikti ultrason icin cok erken oldugundan doktorum progesteron a devam dedi 2 gun sonra yeniden bakılacak dedi 24 martta deger 10 oldu sevineyim tututor dedim. Ama 22 sinden beri once kahverengi lekelenmem vardi gun geçtikçe cogaldi 4. Gun bgn lekelerin. Bgn ise kirmizi pihtili bir kanamam oldu. Pazar gunune yeniden kan tahlilim var. Sonucu görmeye korkuyorum. Umarım rabbim cocuk ozlemi ile yanan herkese cocuk nasip eder.

Arkadaşlar merhaba 1 mayısta ilk aşılama mi yaptirdim sağ kasigima ara ara batmayan oluyor kendimi çok sis hissediyorum ve adet ağrısı gibi ağrılarım var bunlar normal mi

Arkadaşlar merhaba aşılama yaptıralı 20 gün oldu aşılamanın 14. günü test yaptırdım negatif çıktı ama adetim üzerinden iki gün geçti hala adet olmadım benimle aynı durumda olan arkadaşlar var mı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
gec dollenme yada rahım kalınlastırıcı progestone ılacı alıyorsan bırakmadıysan o da adetı gecıktırır

[bebim negatif hem de ohss olmustum

BebQUOTE="Isimsiz 1, post: 54527899, member: 872333"]Merhaba asilamada cevap aldinizmi[/QUOTE]

Peki çok özür dilerim merak ediyorum tekrar yaptinizmi[/QUOTE]
Benim de 6 ay klomen ve catlatma ignesi kullandım olmadı doktor aşılama geçelim dedi bende tup bebek merkezine gittim randevu verdiler 31 ocak çarşamba günü ne

Peki çok özür dilerim merak ediyorum tekrar yaptinizmi
Benim de 6 ay klomen ve catlatma ignesi kullandım olmadı doktor aşılama geçelim dedi bende tup bebek merkezine gittim randevu verdiler 31 ocak çarşamba günü ne[/QUOTE]
Ve çok korkuyorum nasıl olacak

Back
X