Y yesilelam Üye Kayıtlı Üye 6 Ekim 2024 9 0 6 24 Çarşamba 17:48 Konu Sahibi Konu Sahibi yesilelam #1 Aşılamanın 13.gunu oglen test yaptım negatif cikti bugun 15. Günü kasık agrım var bazen adet gibi karnim agrıyor bunlar belirti mi acaba??
Aşılamanın 13.gunu oglen test yaptım negatif cikti bugun 15. Günü kasık agrım var bazen adet gibi karnim agrıyor bunlar belirti mi acaba??
X xxperia Üye Kayıtlı Üye 29 Ekim 2024 784 248 23 Çarşamba 18:02 Konu Sahibi Konu Sahibi yesilelam #2 yesilelam .!.: Aşılamanın 13.gunu oglen test yaptım negatif cikti bugun 15. Günü kasık agrım var bazen adet gibi karnim agrıyor bunlar belirti mi acaba?? Genişletmek için tıkla... Regl ve hamileliğin erken belirtileri benziyor. Daha önce 3 kez aşılama oldum kan verseniz net çıkar aslında
yesilelam .!.: Aşılamanın 13.gunu oglen test yaptım negatif cikti bugun 15. Günü kasık agrım var bazen adet gibi karnim agrıyor bunlar belirti mi acaba?? Genişletmek için tıkla... Regl ve hamileliğin erken belirtileri benziyor. Daha önce 3 kez aşılama oldum kan verseniz net çıkar aslında
Y yesilelam Üye Kayıtlı Üye 6 Ekim 2024 9 0 6 24 Çarşamba 18:20 Konu Sahibi Konu Sahibi yesilelam #3 xxperia .!.: Regl ve hamileliğin erken belirtileri benziyor. Daha önce 3 kez aşılama oldum kan verseniz net çıkar aslında Genişletmek için tıkla... Evet yarın vericem o zaman anlarız
xxperia .!.: Regl ve hamileliğin erken belirtileri benziyor. Daha önce 3 kez aşılama oldum kan verseniz net çıkar aslında Genişletmek için tıkla... Evet yarın vericem o zaman anlarız
Y yesilelam Üye Kayıtlı Üye 6 Ekim 2024 9 0 6 24 Çarşamba 18:20 Konu Sahibi Konu Sahibi yesilelam #4 xxperia .!.: Regl ve hamileliğin erken belirtileri benziyor. Daha önce 3 kez aşılama oldum kan verseniz net çıkar aslında Genişletmek için tıkla... Tuttu mu sızın
xxperia .!.: Regl ve hamileliğin erken belirtileri benziyor. Daha önce 3 kez aşılama oldum kan verseniz net çıkar aslında Genişletmek için tıkla... Tuttu mu sızın
X xxperia Üye Kayıtlı Üye 29 Ekim 2024 784 248 23 Çarşamba 19:04 Konu Sahibi Konu Sahibi yesilelam #5 yesilelam .!.: Tuttu mu sızın Genişletmek için tıkla... İlki tuttu düşük oldu daha sonrakiler tutmadı
yesilelam .!.: Tuttu mu sızın Genişletmek için tıkla... İlki tuttu düşük oldu daha sonrakiler tutmadı
X xxperia Üye Kayıtlı Üye 29 Ekim 2024 784 248 23 Çarşamba 19:05 Konu Sahibi Konu Sahibi yesilelam #6 yesilelam .!.: Evet yarın vericem o zaman anlarız Genişletmek için tıkla... Erken gebelik testinde varsa çıkar diye düşünüyorum
yesilelam .!.: Evet yarın vericem o zaman anlarız Genişletmek için tıkla... Erken gebelik testinde varsa çıkar diye düşünüyorum