• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılamaaa

Cennet Annesi

PAPATYAA 🐣 MELİSA 🧚‍♀️🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
805
9.684
138
29
Merhaba 9 aylik evliyiz esimde bende butun tahlileri yaptrdik hc bir sorun olmadgini soyluyorlar . bebegimiz 1 sene dolana kadar olmazsa asilama tedavisi uygulanmamsi gerekiyo dedi doktor asilama tedavisi tup bebek mi? Birde ne sekilde spermler rahime yerlstiriliyo nasil o islem yspiliyo hamile kalabilme olasiligi % kaç?? Ve ne kadar sure sonra hamile kalip kalmadgimizi ogrenebilirz

Merhaba .bizimde üç senedir tahlillerim temiz olmasına rağmen bebeğimiz olmadı canım .bu ay aşılama denedik ama tutmadı.google daki aşılama videolarını izle.ordakinden farklı bir işlem yapılmadı bana tüp bebeğe göre oldukça düşük başarı oranı var .ama insan sebepsiz kısır olunca yinede denemek istiyor(devlette tüp öncesi 2kez aşılama zorunlu/özelde tercihli )...aşılamada başarı %15 civarı denilir genellikle ...ama tüpe göre oldukça hesaplıdır.işlemden en erken 10gün sonra kanda tespit edilebiliyormuş.15günce sonrasında ise idrarda.tüpte direk embriyo oluşturulup rahmine yerleştiriliyor.aşılamaya göre başarı oranı%80-90denilir.aşılamaya göre 2-3 kat maliyetlidir

Merhaba .bizimde üç senedir tahlillerim temiz olmasına rağmen bebeğimiz olmadı canım .bu ay aşılama denedik ama tutmadı.google daki aşılama videolarını izle.ordakinden farklı bir işlem yapılmadı bana tüp bebeğe göre oldukça düşük başarı oranı var .ama insan sebepsiz kısır olunca yinede denemek istiyor(devlette tüp öncesi 2kez aşılama zorunlu/özelde tercihli )...aşılamada başarı %15 civarı denilir genellikle ...ama tüpe göre oldukça hesaplıdır.işlemden en erken 10gün sonra kanda tespit edilebiliyormuş.15günce sonrasında ise idrarda.tüpte direk embriyo oluşturulup rahmine yerleştiriliyor.aşılamaya göre başarı oranı%80-90denilir.aşılamaya göre 2-3 kat maliyetlidir
Ah canim izledim videolari korktum biraz. Ama rabbim bizim gbi bekleyen herkese nasip etsin insallah 1 sene dolana kadar olmazsa bizde asilama deneyecegz fakat artik olsun istiyorz sizin gbi herkes gbi. Ama asilamadanda korktum acikcasi . zor gorunuyo dedigim gbi %15 gbi bir oran veriliyo bilmiyorum kafam cok karisti asilama fiyati ne akdar sanirim en fazla 3 kez deneniyormus

Çık kısa bir işlem üç dk falan .korkacak hiç birşey Yok .ilaçlarla falan 2bin ödedim .deneme limiti nedir bilemiyorum.. bir kaç aşılama ile tüp bebek aynı fiyata tekabül ettiğinden gittisi geldiği hem psikolojik hemde maddi bakımdan zahmete çektiğim zahmete değmez gibi vede tutmazsa Eninde sonunda tüp deneyip maliyeti iki katına çıkarmış oluyoruZ .o sebeple birden fazla denemeyi düşünmediğim için kaç hakkın olduğunu bilmiyorum

Çık kısa bir işlem üç dk falan .korkacak hiç birşey Yok .ilaçlarla falan 2bin ödedim .deneme limiti nedir bilemiyorum.. bir kaç aşılama ile tüp bebek aynı fiyata tekabül ettiğinden gittisi geldiği hem psikolojik hemde maddi bakımdan zahmete çektiğim zahmete değmez gibi vede tutmazsa Eninde sonunda tüp deneyip maliyeti iki katına çıkarmış oluyoruZ .o sebeple birden fazla denemeyi düşünmediğim için kaç hakkın olduğunu bilmiyorum
Bende internetten izledigim videolar hakkinda e kere denenedgini anladm. Siz kac kere denediniz tup bebektemi tutmadi peki doktor hc brsey olmsgi halde ne oneriyor ne diyor

Back
X