Aşılama aşılamada 14.günüm çok heyacanlıyım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

nazwilderose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009
14
0
86
45
Ankara
ilk aşılamam 8 yıllıık evliyim.3 kere hamile kaldım 1 i kürtaj 2 si düşük.İçim çok kötü dün
idrar testi yaptırdım negatif çıktı tek çizgileri hiç sevmiyorumadette olmadım.bide çok kusuyorum ama psikolojik heralde.yarın kan testim var eşimde sanki hamileyim gibi davranıyo sonuç negatif çıkarsa bu sefer nasıl toparlanacağımızı bilmiyorum.Acaba hamilemiyim yoksa beynim oyunmu oynuyo

idrar testinde kesinlikle çıkmaz canım..adet gecikmesinden birkaç gün sonra ancak gösteriyo..moralini bozmasın test..inşallah tutmuştur..haberini bekliyoruz..kendine iyi bak..

oncelikle stres yapma bak hamşle kalmıssın sansın bizlere gore cook fazla onemli olan saglıklı olup kucagına alman stres yok tamam mı topla kendini hadi mujdeyi ver bize bekliyoruz

umarım söylediğin gibidir.bu gece bi geçse çok kasıldım çalışamıyorum,uyuyamıyorum,yemek te yiyemiyorum yani hayattan bağımı kopardım.allah isteyen herkezle beraber bizlerede nasip etsin.biz ne yaparsak yapalım .bu mucizeyi o verecek bize biliyorum dua edin.

insallah hamilesindir bizede müjdeyi verir moral olursun.bende asının sonucunu bekliyorum bugun 10.gun sen bana gore daha sanslısın cunku daha oncede hamile kalmıssın.ben hic kalamadım.bundada bi hayır vardır deyip bekliyorum melegimi kucagıma alacagım günü.

insallah hamilesindir tutmustur asilaman..yasadigin durumlar psikolojik olarak olabilir kendini hamile gibi hissetmek istedigin icin.aynisi banda olmustu..ilk asilamamda sabahlari bulanti canim biseyler istiodu..ama sonuc negatifti...
insallah seninki tutmustur..aslinda bir bakima sanslisinda cünkü sonu kötü de olsa daha önce hamile kalabilmissin bu hamile kalabildiginin bir göstergesi...
kan testinin sonucunu yazarsan sevinirim

çok teşekkür ederim.bu gün test yaptırdım hamileymişim allah bana tamamlamayı sizlerede olmayı nasip etsin.bebek küçük bi mucizeymiş ben o mucizenin ucundan yakaladım .

çok teşekkür ederim.bu gün test yaptırdım hamileymişim allah bana tamamlamayı sizlerede olmayı nasip etsin.bebek küçük bi mucizeymiş ben o mucizenin ucundan yakaladım .

çok teşekkür ederim.bu gün test yaptırdım hamileymişim allah bana tamamlamayı sizlerede olmayı nasip etsin.bebek küçük bi mucizeymiş ben o mucizenin ucundan yakaladım

çok teşekkür ederim.bu gün test yaptırdım hamileymişim allah bana tamamlamayı sizlerede olmayı nasip etsin.bebek küçük bi mucizeymiş ben o mucizenin ucundan yakaladım
umudunuzu kaybetmeyin bak olabiliyor

umudunuzu kaybetmeyin rabbim yeterki istesin

Arkadaşım hayırlısı olsun inşallah o mucizenin bir kenarından Allah bizede tutmayı nasip eder.Benim aşılamamda pazartesi yapılacak.Bizler için dua edermisin?

:teytey:yuppiiiii.......çook sevindim..bundan sonrası allaha kalmış artık..inşallah bebişin sağlıklı olarak dünyaya gelir..gerçekten mucizee..kendine çoookk dikkat et..yarın benimde 2. aşılamam var..daha bi umutluyum sanki..görüşmek üzere...

ya nasıl hamile kalıyosnz.adetinin 5. günü ilişki de oluyo die ağız lafı var herkezde bu doğrumu.dr 14 16 18 diyo.

Benimde bugün 1 5.günüm akşama kadar gelmezse test.inşallah bende yakalamışımdır

senin adına çok sevindim tamamına erdirsin yüce rabbim ama sen sen ol bebek iyice gelişene kadar kimseye deme nazar var ya hiçbiseye benzemez 3 4 ay kendi içinde yaşa :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…