• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama aşılamada 3yıllk evli olmak gerekiyormu

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

h_asretim

sevgiye hasret..
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2009
59
0
86
37
Ordu
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytslm arkadaslar 21 yasındayım 2yılılk evlıyım. pcos,endometrıosıs,adet duzensızlıgı her problemden mevcut bende.laporoskopıve hıstereskopı yapıldı rahım ,flım cekıldı en son yıne ofıs hıstereskopısı yapıldı çift rahım varmıs bırını aldılar.ankara hacettepede tedavı goruyorum tüpbebek istedık devlet karsılamıor hem yasımdan dolayı hemde evlılk suremızden dolayı. parayla bız yaptırak dedık doktor tamam dedı sonra ofıs yaptı yasın cok kucuk asılam olsun once dedı önce klomen kullandım ama pcos oldugum ıcın hıc etkı etmedı .doktor sımdı asılamayı igne ıle yapacak.acaba bu ignelerı devlet karsılıormu yıne problem oluyormmu yass ve evlılık suresı.ne olurrrrr cvp beklıomm hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ben fazla bilmiyorum ama ins rabbim seni ugrastirmadan verir yasin kucuk evet bende 20 yasindayim ve asilama yaptiriyorum haplarim yeni bitti kismet canim ama bence asilamayi birak direk tup bebek yaptir

ya düşüncelerim okadar karısıkkı ne yapacagımı bılmıyuorum inanki.aşılama denemek ıstıorum ama ilaçlar bayagı pahalımıs yanı bır kısmını devlet karsılıomus ama şart yoktur ınşllh 3yıl evlı ve 23 yas şartı bırazdan doktorumu araycamm ve ögrenecem .rabbım hepımızıı hayırlısıyla hayırlı evlatlara kavustursun

valla güzelim bende 2 aşılmamı ankara etlik doğum evinde yaptırdım 2 dede para verdim çünkü 3 yıl dolması gerekiyor dediler sadece kullandığım hapı ssk karşıladı iğne aşılama fiyatı falan hep kendim verdim yani şekerim 3 yıl dolmadıysa aşılamayıda kendin ödüyosun iğneleride üzgünüm ama öyle büyük paralar değil toplamda 150 tl tutuyo iğneyle birlikte

cok sgl ya evet bende aradım doktoru ögrendım öylemiş de bende korktum igneler cook pahalı dıye zaten bız sadece asılamayı 600 yaptırıyoruz hacettepede bu normalmı yaa sızler ne kadara yaptırıyorsunuzz

cok sgl ya evet bende aradım doktoru ögrendım öylemiş de bende korktum igneler cook pahalı dıye zaten bız sadece asılamayı 600 yaptırıyoruz hacettepede bu normalmı yaa sızler ne kadara yaptırıyorsunuzz

valla ben etlikte yaptrdım dediğim gibiiğnelerle falan 150 ye anca çıkıyo başka bi fiyat yok yani pahalı değil başka yerler çok pahalı haccettepede ssklıya bakıyomu bilmiyorumda gerçekten pahalı bence

ya sadece doktorunn aldıgı para 600 ılaclar ve ıgneler harıc bız bırde ordudan gelıp gıdıoruz .bende arstırayım bıraz ya bırkez yapılacak olsa nesede 3kez nasıl karsılayalımm cok sgl

canım ben 2.5 yıllık evliyim, sağlık güvencemiz emekli sandığı, aşılama için rapor çıkarttık ve iğnelerimizin sadece % 20 sini biz ödicez benim bilidiğim kadarıyla..bence tekrar bi araştır derim ben..

ya aslında bızımkıde 2 bucuk seneye gelıor ınşllh dedıgın gıbıdırr ben bıraz daha arastırayım cnm sgl

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytslm arkadaslar 21 yasındayım 2yılılk evlıyım. pcos,endometrıosıs,adet duzensızlıgı her problemden mevcut bende.laporoskopıve hıstereskopı yapıldı rahım ,flım cekıldı en son yıne ofıs hıstereskopısı yapıldı çift rahım varmıs bırını aldılar.ankara hacettepede tedavı goruyorum tüpbebek istedık devlet karsılamıor hem yasımdan dolayı hemde evlılk suremızden dolayı. parayla bız yaptırak dedık doktor tamam dedı sonra ofıs yaptı yasın cok kucuk asılam olsun once dedı önce klomen kullandım ama pcos oldugum ıcın hıc etkı etmedı .doktor sımdı asılamayı igne ıle yapacak.acaba bu ignelerı devlet karsılıormu yıne problem oluyormmu yass ve evlılık suresı.ne olurrrrr cvp beklıomm hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

evet malesef bizim ikinci yılımız yeni dolcağı için kendi imkanlarımızla yaptırıyoruz bu ikinci sefer toplam 1.5 milyara maloluyo

1 yıllık evliyim Dr. a gittiğimizde 1 yıllık bile değildik. Klomen kullandım 2 ay. Nisanda olmadı aşılama yumurta aşırı büyüdüğü için. Geçen ay yapıldı. Ama 3 yıl gibi bir şart konulmadı. Sosyal güvencem emekli sandığı. Ovitrelle i raporla aldım herhangi bir ücret ödemedim. Hastaneye de aşılama için 186 YTL ödedim onun dışında herhangi bir ücret ödemedim.

Back
X