Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AşılamaAşılamada artık devletten yararlanmak için 3yılevli olmak gerekiyormuş bilenler varmı
arkadaşlar ben aylardır ankara etlik hastanesinde butün tahlilleri yaptırmıştım bu arada ben 2yılık evliyım tahlillerim temiz çıktı eşiminde benimde sebepsiz kısırlık oldugunu söylediler tedaviye başlayacaktık aşılama için ultrasyonu girdim kist çıktıgı için olmadı diyer ayda bayrama denk geldigi için olmamıştı bu ay gittigimde de aşılamanın artık devlet tarafından ödenmesi için 3yıllık evli olmak gerekiyormuş geçen aya kadar böyle bişey yoktu bu yüzden aşılama yaptırmak istiyorsanız 150ytl ödeyerek yaptırabilirsiz dediler ne yapcamı bilmiyorm acaba başka bi hastanedemi başlasam diye düşünüyorm para verdikten sonra. hacettepe ile ilgili bilginiz varmı acaba orda yaptırsam randövü için çokmu sıra atarlar bana: yardımcı olurmusuz????????????????????????????????????
arkadaşlar ben aylardır ankara etlik hastanesinde butün tahlilleri yaptırmıştım bu arada ben 2yılık evliyım tahlillerim temiz çıktı eşiminde benimde sebepsiz kısırlık oldugunu söylediler tedaviye başlayacaktık aşılama için ultrasyonu girdim kist çıktıgı için olmadı diyer ayda bayrama denk geldigi için olmamıştı bu ay gittigimde de aşılamanın artık devlet tarafından ödenmesi için 3yıllık evli olmak gerekiyormuş geçen aya kadar böyle bişey yoktu bu yüzden aşılama yaptırmak istiyorsanız 150ytl ödeyerek yaptırabilirsiz dediler ne yapcamı bilmiyorm acaba başka bi hastanedemi başlasam diye düşünüyorm para verdikten sonra. hacettepe ile ilgili bilginiz varmı acaba orda yaptırsam randövü için çokmu sıra atarlar bana: yardımcı olurmusuz????????????????????????????????????
meslem ben de bugün denizli tıptaydım.ocak ayında aşılamam olacak.doktor bana hiç böyle bişi demedi.sadece ialçların %20 sini ödeyeceğim.senin bu hastane özel mi devlet mi?
mona rosa gittigim hastane devlet hastanesi ankara etlik zübeyde hanım hastanesi idi bilmiyorm ya ne yapsam para verdikten sonra özelemi gitsem diyorm ama buseferde bütün işlemler baştan başlayacak benim içn zamn kaybı şu aşılamayı olamadım gitti allah kimseye evladını aratmadan versin çok çok zor
benden bir şey almıyorlar ama öyle bir şey ilk senden duyuyorum.sen onu güzel araştır bence.özele o kadar çok para dökmeye gerek var mı bu hakkın varken devlette.
Konu içeriği gereği "Tüp Bebek Özel Bölüm Forumu"nun "Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz" alt forumuna kaydırılmıştır. Bilginize. İyi paylaşımlar. a.s.
selam meslem ben 35sevi 35 dediğin doğru 3 yıllık evli olmak lazım bide yaşın 39 olmaması lazımmış bende yaptırdım sigorta karşılıyor dedi dr yaptırdık 25o dr a verdik 250 aşılamaya ama tutmadı 2.cisini deneyecektik dr dediki sizin raporu yanlışlıkla verdik ilaç parasını ödeyeceksiniz dedi bizde aşılamada şans oranı çok düşük diye bıraktık tedaviyi bizde 7 aylık evliyiz bizde şimdi maddi durumumuz düzelsin tüp bebek deneyeceğiz nasipse ben izmirde yaptırdım üniversitede hepsi aynı hastanelerin canım aldıkları paraya bakıyorlar sadece 150 ytl leyle kalmıcaklar iğneleride sen ödüceksin eğer paran varsa özelde yaptır hastane kahrı çekme bizim paramız olmadığı için hastaneye başvurduk ama malesef bize baştan söylemediler rapor vercez dediler şimdide olmaz diyorlar ilaçları ödeyeceksiniz diyorlar sen herşeyi öğren öylesi başvur canım allah herkesi bebeişlerine kavuşturur inşallah canım haberlerini bekliyorumkaydirigubbakcemile5
selam meslem ben 35sevi 35 dediğin doğru 3 yıllık evli olmak lazım bide yaşın 39 olmaması lazımmış bende yaptırdım sigorta karşılıyor dedi dr yaptırdık 25o dr a verdik 250 aşılamaya ama tutmadı 2.cisini deneyecektik dr dediki sizin raporu yanlışlıkla verdik ilaç parasını ödeyeceksiniz dedi bizde aşılamada şans oranı çok düşük diye bıraktık tedaviyi bizde 7 aylık evliyiz bizde şimdi maddi durumumuz düzelsin tüp bebek deneyeceğiz nasipse ben izmirde yaptırdım üniversitede hepsi aynı hastanelerin canım aldıkları paraya bakıyorlar sadece 150 ytl leyle kalmıcaklar iğneleride sen ödüceksin eğer paran varsa özelde yaptır hastane kahrı çekme bizim paramız olmadığı için hastaneye başvurduk ama malesef bize baştan söylemediler rapor vercez dediler şimdide olmaz diyorlar ilaçları ödeyeceksiniz diyorlar sen herşeyi öğren öylesi başvur canım allah herkesi bebeişlerine kavuşturur inşallah canım haberlerini bekliyorumkaydirigubbakcemile5
canım bilmiyorm bana bu zaman kadar hiç bunlardan bahsetmemişlerdi sadece bu ay gittigimde bu şekilde söylediler ama araştırmak lazım nasıl oluyor diye sen daha yeni evliymişsn 7ay olmuş neden hemen tüp bebek yaptırıyosun tüp bebek için ne kadar ödeyeceksiniz
kızlar selam....Bende 30 Ekim de Ankara Hacettepe hastanesinde aşılama yaptırdım..İlaçlarımı ssk karşıladı. Sacede %20 katılım payı verdim..Bahsettiğiniz 3 yıllık evlilik olayı ise tüp bebek için gerekli olduğunu biliyorum...Aşılama için SGK da böyle bir madde yok..
Bizim de başımıza aynı şey geldi canım. 3. aşılama bayram tatiline denk geldiği için ertelendi. sonra da yasa... Bizim özel hastaneydi. İlk iki aşılamada ssk karşıladığı için 600 hastaneye 200 kadar da ilaçlara vermiştik düşün indirimli olarak.
Ayrıca kadının 23 yaşını doldurması da gerekiyor. Ben 21im 2,5 yıldır evliyiz. Bu şartlar hem tüp bebekte hem aşılamada geçerli. Hatta ilaçlar bile karşılanmıyor 23 yaş altında. Çok kötü bir durum bence...
ben de bu şartı tüp bebek için biliyorum.biz de ocakta aşılama yaptıracağız.iğnelerimi vuruluyorum bu günlerde.eczacı eşime %20 sini ödeyeceksiniz ilaçların demiş.
Anlamadım gitti walla. Dediğim gibi (medicana hastanesinde) ssk anlaşmalı özel hastanede 2 aşılama yaptırdık ama 3.de böyle böyle yasa çıktı dediler. Başka hastaneye gittik. Aynı açıklamayı yaptılar orada da. Bu ay kendiliğinden hamile kalmazsam önümüzdeki ay yine aşılama var. Tabi yasa sebebiyle cebimizden.
kızlar aşılmadan önce ilaç tedavisi kesin oluyormu ben ilaç tedavisi görmeden direk aşılama yaptırmak istiyorm acaba yaparlarmı yoksa illaki ilaçdan sonramı aşılama yapıyorlar eger öyleyse ilaç tedavisinidemi devlet ödemiyor onudamı cepden ödeyecez bu arada iğnelere ne kadar ödeniz devletin ödedigi kadarı nekadar sizinki nekadar hızlı cevp bekliyorm
mona rosa inşallah aşılaman tutmuştur sonucunu haber ver olurmu canım sen hangi şehirde ve hangi hastanede yaptırdın bütün masraflarınmı 300tl tuttu lütfen haber ver sonucunu
300 ytl hocaya ödedik canım.ilaçların %20 si yani 300 ytl de ona ödedik.sperm yıkama 90,yol masrafı derken800 ü geçti bizim aşılama.denizli tıp ak yapıldı.bu tutmazsa tüp bebeğe gönderirirm dedi doktorumuz.tüp bebekte maya tüp bebek varmış ankarada.sen ankarada olduğun için biliyorsudur belki.nasıl bir yer?orası ya da antalya tüp bebek merkezinde yaptıracağız.2 saat bize antalya.
300 ytl hocaya ödedik canım.ilaçların %20 si yani 300 ytl de ona ödedik.sperm yıkama 90,yol masrafı derken800 ü geçti bizim aşılama.denizli tıp ak yapıldı.bu tutmazsa tüp bebeğe gönderirirm dedi doktorumuz.tüp bebekte maya tüp bebek varmış ankarada.sen ankarada olduğun için biliyorsudur belki.nasıl bir yer?orası ya da antalya tüp bebek merkezinde yaptıracağız.2 saat bize antalya.