E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
ben ilk 3 aşılamamda progestan hap kullanmıştım...doktorum bu sefer bu sefer crınone jel verdi sizce hangisi daha etkili......ve kullanırken tüpün tamamını boşaltabiliyomusunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kadar da iyi değil arkadaşım yaa vajinaya hergün aynı saatte uygulanıyo benim bildiğim kadarıyla hamilelik oluşursa bebeğin rahime daha kolay tutunmasını sağlıyomuş ben şu an kullanıyorum paketin içinde 15 aplikatör var vajinanın içine sıkıyoruz hergün inşallah faydasınıda görürüz...
merhaba canım ben aşılama yaptırmadım henüz klomen tedavisindeyim yumurtalık takibi yaptırdım ve crınone jel kullanıyorum pazar günü bitiyo haptan daha çok etkiliymiş jel direk rahme uygulandığı için yalnız bende size bişey sorcam bu jeli kullanınca göğüsleriniz hassaslaştımı benimkiler çook acıyo dokunamıyorum...
galiba ilaçtan kaynaklanıyo neslihancımmm yaaa bende hamişlik belirtisi diye sevinmiştimmmmmmmm
biyerden öğrenmedim canım sadece tahmin ediyorum inşallah yanılıyorumdur ama adetinine daha çok olupta göğüsleri acıyan ve hamiş olduğunu öğrenen kızlar var burada senin adetinin kaçıncı günü benim 18.günü ve acayip acıyo uçları dokunamıyorum şiş....
canım çatlamaya faydası varmı onu bilmiyorum bana dr vermedi çatlatma iğnesi bu ay 3 yumurtam oluştu bakalım nolucak sonuş sen ne zamandır bebiş istiyosun...
teşekkür ederim canım rabbim seninde gönlüne göre versin hayırlısıyla alalım meleklerimizi kucaklarımızaa.s.canım ben 4yıldır istıorum ama yok olmadı 2kez asılama oldu sımdı bıraktık yumurlaman cok iyi insallah bu ay hamiş olursun
hadi yaaa boşuna sevindik desene((((
canlarım bende aşılama yaptırıdm ama doktorum ne aşılma sonrası hap verdi neden jel???bende bi acayiplik var yaaa