Aşılama Aşilamada geç döllenme olurmu?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

melisesra

maşallah benim oğluma
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
13.753
14
206
43
İstanbul
Merhaba arkadaslar benimle birlikte asilama yaptiran bir arkadasim bugun test yaptirmis sonuc negatif cikmis geç dollenme olmus olabilirmi

bende 10 temmuzda asılama yaptırdım bana 13 gun gecmesı lazım dedı aşılamada döllenme daha gec oluyormus normal bırlıktelıge gore

embryon tuplarden rahime yerlestiginde bhcg 10 olur....ve bu sayi her iki gunde bir arttigina gore asilamadan sonra 3. veya 4. gun bhcg 10 olsa 6. gun 20 8. gunu40 10. gun ise 60 olur ve kan testinde kesinlikle cikar....idrar testleri 50 nin uzerini gosteriyor bildiginiz gibi benim 9. gun idrarda bile cikmisti..azma kisiden kisiyede degisebilir bu...

Merhaba arkadaslar benimle birlikte asilama yaptiran bir arkadasim bugun test yaptirmis sonuc negatif cikmis geç dollenme olmus olabilirmi

benim de arkadaşıma aşılama yapılıyor ve daha sonra kontrole gittiğinde yumurtanın yeni çatladığı görülüyor ve tekrar aşılama yapılıyor.sanırım drların aşılamadan sonra 3-5 gün ilişkiye girin demeleri bundan olsa gerek

galiba benimde geç döllenme oldu...çünkü adet tarihine göre 7 haftalık sayılıyorum ama kese 5 6 haftalık gibi duruyor...yani aşılamada oluyo galiba böyle şeyler....

Bende dün yine kan testi yaptırdım yine 2 çıktı değerim ama hala adet olmadım geçen ay 30 unda olmuştum hala adet olmadım normalde adet olmam gerekmiyormu arkadaşlar aşılama da yumurtam çatladı tutmadıysa adet olmam gerekmezmi ben ilaçla adet olabiliyordum fsh değerim yüksek çünkü.ne yapmalıyım kafayı yicem hemile değilsem neden adet olmuyorum çıldırıcam iğnelerdenmi acaba 5 gün geçti hala tık yok

geç döllenme neasıl oluyor benim aşılamam 13 ünde yapıldı temmuzun 25i nde 2.07 idi değerim dün yine yaptırdım kan testi 2 .çıktı yine değer hala adet olmadım ne yapıcam şaşırdım adet olmam gerekmezmi benim yumurta çatladı normalde tutmadıysa adet olmam gerekir değilmi arkadaşlar ben normalde ilaçla adet oluyordum adet göremiyordum acaba yine adet olamıcakmıyım ben çok üzülüyorm ne bebek olacak ne adet görebilecem hiçbiri yolk olmayacak biliyorum

semoş bi sakin olsan canımbenim bu kadar telaş yaparsan tabi hastalanmazsın eger tutmadıysa. sen bi doktoruna neden ggitmiyosun kendi kendini yiyosun canım benim ya biraz sakin olmalısın önce lütfen bukadar sitres yapma kendine allahın izniyle inşallah tutmuştur tutmadıysada bidahaki sfere olur arkadaşım lütfen kasma kendini

KIZLAR ben bsy sormak ıstıyorum 20 ocakta aşılamam oldu dr ilac verdı progestan coraspin folbiol estrofem ilaclarını kullandım 30 ocakta adet olmam gerekıyordu olmadım 1subatta kan testı yaptım 0,24 cıktı sonra 5 subatta yaptım 0,57 cıktı reglımden de 9 gun gectı hala adet olmuyorum ılacları bırakalı da 5 gun oluyor hamılemıyım acaba gec dollenme olabılır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…