Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AşılamaAşılamada hamile kalanlar estrofem i ne zaman kesmeliyiz
Asliamada 21 gun oldu, 12.gun kan testinde bhcg 42 idi, 17.gun bthcg 1160 oldu hala estrofeme devam ediyorum bebek icin zararli diyenler var ne yapayim, doktora sali gidecegim, sali gel dedi. Korkuyorum sizler ne yaptiniZ
Asliamada 21 gun oldu, 12.gun kan testinde bhcg 42 idi, 17.gun bthcg 1160 oldu hala estrofeme devam ediyorum bebek icin zararli diyenler var ne yapayim, doktora sali gidecegim, sali gel dedi. Korkuyorum sizler ne yaptiniZ
Hholo
merhaba. ben de aşılama ile hamile kaldım. 3 temmuzda başladım, 6’sında aşılama oldum. 20’sinde test yaptım, pozitif çok şükür. Doktor direkt bıraktırdı estrofemi. Şimdi sadece progestan içiyorum. Sen ne kadar kullandın? Benim testim bayrama denk geldiği için doktor muayene etmeden kestirdi. biraz endişeliyim açıkçası.