- Konu Sahibi gxuxlxuxm12
-
arkadaşlar merhaba, yaklaşık 1 senedir özel hastanede tedavi görüyorum. bu ay aşılama yapılcaktı başladık ilaçlar alındı kullanılmaya başladı hastane rapor yazdı birde eczaneye verdik ÖZEL HASTANE RAPORUNU SGK KABUL ETMİYOR VE İLAÇLARI ÖDEMİYOR. ilaçlar sgk sız 15000 lira tutuyor. şok oldum bu gün. doktora sorduk doktor hayır karşılıyo dedi ve anlaşmalı eczaneye yolladı belki sizin eczane yanlış yapıyordur diye oraya gittik orasıda aynen karşılamıyor yeni kanun çıkmış ilgilenlere haber vereyim dedim
15000 mi 1500 mü?
benimde bildiğim raporu üniversite hastaneleri veriyor ancak öyle ilaçları alabiliyorsun..
ne yasası çıkaracaklarını şaşırdılar allah yardımcınız olsun
pardon arkadaşım 1,500 tl
ayrıca doktor da dedi daha önce karşılıyormuş hastanede ilk bizim başımıza denk geldi. 2 eczaneyede sorduk karşılamıyor. devlet hastanesi veya fakülteden olcakmış rapor artık. özel hastaneler şimdi ne anlamı kaldı.?
aşılama için ilaçlar neden 1500 tl tutuyorki ben istanbulda özel bir hastanede tedavi görüyorum. aşılama ücreti 250 tl ilaçlar filan içindearkadaşlar merhaba, yaklaşık 1 senedir özel hastanede tedavi görüyorum. bu ay aşılama yapılcaktı başladık ilaçlar alındı kullanılmaya başladı hastane rapor yazdı birde eczaneye verdik ÖZEL HASTANE RAPORUNU SGK KABUL ETMİYOR VE İLAÇLARI ÖDEMİYOR. ilaçlar sgk sız 15000 lira tutuyor. şok oldum bu gün. doktora sorduk doktor hayır karşılıyo dedi ve anlaşmalı eczaneye yolladı belki sizin eczane yanlış yapıyordur diye oraya gittik orasıda aynen karşılamıyor yeni kanun çıkmış ilgilenlere haber vereyim dedim
aşılama için ilaçlar neden 1500 tl tutuyorki ben istanbulda özel bir hastanede tedavi görüyorum. aşılama ücreti 250 tl ilaçlar filan içinde
aşılama için ilaçlar neden 1500 tl tutuyorki ben istanbulda özel bir hastanede tedavi görüyorum. aşılama ücreti 250 tl ilaçlar filan içinde
kızlar bari siz cevap verin, aşılama olacağım, devlet memuruyum, devlet karşılıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?