Aşılama aşılamada özel hastane raporu sgk karşılamıyor

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gxuxlxuxm12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2008
281
1
96
Çanakkale
arkadaşlar merhaba, yaklaşık 1 senedir özel hastanede tedavi görüyorum. bu ay aşılama yapılcaktı başladık ilaçlar alındı kullanılmaya başladı hastane rapor yazdı birde eczaneye verdik ÖZEL HASTANE RAPORUNU SGK KABUL ETMİYOR VE İLAÇLARI ÖDEMİYOR. ilaçlar sgk sız 15000 lira tutuyor. şok oldum bu gün. doktora sorduk doktor hayır karşılıyo dedi ve anlaşmalı eczaneye yolladı belki sizin eczane yanlış yapıyordur diye oraya gittik orasıda aynen karşılamıyor yeni kanun çıkmış ilgilenlere haber vereyim dedim

15000 mi 1500 mü?
benimde bildiğim raporu üniversite hastaneleri veriyor ancak öyle ilaçları alabiliyorsun..
ne yasası çıkaracaklarını şaşırdılar allah yardımcınız olsun

15000 mi 1500 mü?
benimde bildiğim raporu üniversite hastaneleri veriyor ancak öyle ilaçları alabiliyorsun..
ne yasası çıkaracaklarını şaşırdılar allah yardımcınız olsun

pardon arkadaşım 1,500 tl
ayrıca doktor da dedi daha önce karşılıyormuş hastanede ilk bizim başımıza denk geldi. 2 eczaneyede sorduk karşılamıyor. devlet hastanesi veya fakülteden olcakmış rapor artık. özel hastaneler şimdi ne anlamı kaldı.?

canım kötü olmuş sen raporla alınacak tüp bebek ilaçlarından daha fazla ödemişsin..
ama ben 1 senedir rapor işleriyle uğraşıyorum izmirde tüp bebek bölümü olan devlet ve üniversite hast.de çıkıyor rapor başka yer vermiyor..
inşallah emeklerin boşa çıkmaz ..

Merhaba arkdaŞlar bende bu yasanın ılk maĞdurlarındanım.devlet hastanesı ve Ünv.hastanelerı de 3 yıl evlı olma Şartı arıyor.bızım de temmuzda 3yıl olcak.yanı sonuÇ 1200 bızde bayıldık.saĞlık olsun bebıŞım olsun da gÖzÜmde yok.borÇ harÇ bulduk napalım.herŞey bı tarafa en Önce dua edelım.okudum aŞılaması tutanlar hep bunu sÖylÜyor Çok dua edın bayy

aşılama için ilaçlar neden 1500 tl tutuyorki ben istanbulda özel bir hastanede tedavi görüyorum. aşılama ücreti 250 tl ilaçlar filan içinde

evet arkadaşlar aynı sorunu bir hafta önce bende yaşadım özel hastane aşılama için eline bir kağıt tutuşturuyor rapor niyetine ama eczane direk kapıdan döndürüyor ssk artık özel rapor kabul etmiyor dendi.devlet hastanesinden zor bela aşılama raporunu çıkardık anamızdan emdigimizi burnumuzdan getirdiler 3 gün boyunca doktorlarla mesai yaptık resmen.eczanede hiçbir sorun yaşamadan ignelerimi aldım şükür

gerçekten arkadaşın dediği doğru .artık özel hastaneden olan raporları kabul etmiyor illa devlet yada ünv .hastanesi olacakmış bende haziranda başlayacam aşılamaya bende yumurtlama sorunu var o yüzden .ama raporu nasıl alacağız onu bilmiyorum işte (( kara kara düşünüyorum valla

arkadaşlar biz çare olarak şöyle bi yol bulduk. doktorun bize aldırdığı ilaçlar 3 sefelik aşılama için miş topu topu 300 mg lık aşı kullandık. ama doktorumuz bize 300+300+900 lik pugeon mu ne ondan aldırdı. 300 kullandık gerisini iade ettik sağolsun eczane aldı geri. çatlama iğnesi ilkinde çatlamadı 2 defa kullandım sonra sprey filan 450 liraya ilaç işini hallettik. 600 da hastane aldı. bu seferlik napalım başladık bi kere deyip yaptırdık. yarın sonuç alcam tutmazsa eğer devlet hastanesi veya fakülte yolu tutcaz. fikir olabilir diye yazıyorum.

aşılama için ilaçlar neden 1500 tl tutuyorki ben istanbulda özel bir hastanede tedavi görüyorum. aşılama ücreti 250 tl ilaçlar filan içinde

slm hangi hastaneye gidiyosunuz ,bende istanbuldayım ve gittiğim doktorunve hastanenin maliyeti oldukça yüksek ama alanlarında iyiler,sanıyorum değiştirmem gerekicek ,siz memnunsunuz galiba aklımda bulunsun diye soruyorum

zaten bunalımdayız olsun diye zor günler geçiriyoruz devlet destek olacagına habire yeni yasalar çıkararak bizi çıkmaza sürüklüyor

kızlaaaaaaaaaaarrrrrrr yasa değişti bu sabah doktorum aradı ve artık tekrar rapor çıkarabildiklerini haber verdi:)kaydirigubbakcemile2

kızlar merhaba bende ilk aşılamamı çarşamba günü kısmetse yaptırcam.ama bu fiyatlarla benim yaptıracağım fiyatlar arasında dağlar kadar fark var kafam karıştı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…