MutluKedi Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Kasım 2019 2.049 1.252 133 8 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi MutluKedi #1 Arkadaşlar sperm testinden anlayan varsa cevap verebilir mi biz bu değerlerle aşılama yaptık sonuç nasıl sizce Eklentiler P_20210308_113029_1.webp 28,2 KB · Görüntüleme: 103
Arkadaşlar sperm testinden anlayan varsa cevap verebilir mi biz bu değerlerle aşılama yaptık sonuç nasıl sizce
S Saripapatya22 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2020 2.970 3.048 83 8 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi MutluKedi #2 Mutlu kedi .!.: Arkadaşlar sperm testinden anlayan varsa cevap verebilir mi biz bu değerlerle aşılama yaptık sonuç nasıl sizce Genişletmek için tıkla... Aşılama için yeterli görünüyor canım. Aşılama sebebiniz erkek kaynaklı mı. Benim de bu ay aşılama önerdi doktor ama ben direkt tüp bebek diyorum
Mutlu kedi .!.: Arkadaşlar sperm testinden anlayan varsa cevap verebilir mi biz bu değerlerle aşılama yaptık sonuç nasıl sizce Genişletmek için tıkla... Aşılama için yeterli görünüyor canım. Aşılama sebebiniz erkek kaynaklı mı. Benim de bu ay aşılama önerdi doktor ama ben direkt tüp bebek diyorum
MutluKedi Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Kasım 2019 2.049 1.252 133 8 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi MutluKedi #3 Saripapatya22 .!.: Aşılama için yeterli görünüyor canım. Aşılama sebebiniz erkek kaynaklı mı. Benim de bu ay aşılama önerdi doktor ama ben direkt tüp bebek diyorum Genişletmek için tıkla... Normalde düşükmü sperm sayısı ,eşimin değerlerinden dolayı aşılama yaptırdık bendede pko var
Saripapatya22 .!.: Aşılama için yeterli görünüyor canım. Aşılama sebebiniz erkek kaynaklı mı. Benim de bu ay aşılama önerdi doktor ama ben direkt tüp bebek diyorum Genişletmek için tıkla... Normalde düşükmü sperm sayısı ,eşimin değerlerinden dolayı aşılama yaptırdık bendede pko var
S Saripapatya22 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2020 2.970 3.048 83 8 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi MutluKedi #4 Saripapatya22 .!.: Aşılama için yeterli görünüyor canım. Aşılama sebebiniz erkek kaynaklı mı. Benim de bu ay aşılama önerdi doktor ama ben direkt tüp bebek Mutlu kedi .!.: Normalde düşükmü sperm sayısı ,eşimin değerlerinden dolayı aşılama yaptırdık bendede pko var Genişletmek için tıkla... 15 milyon sperm olması lazım canım eşinin 10 milyon Genişletmek için tıkla...
Saripapatya22 .!.: Aşılama için yeterli görünüyor canım. Aşılama sebebiniz erkek kaynaklı mı. Benim de bu ay aşılama önerdi doktor ama ben direkt tüp bebek Mutlu kedi .!.: Normalde düşükmü sperm sayısı ,eşimin değerlerinden dolayı aşılama yaptırdık bendede pko var Genişletmek için tıkla... 15 milyon sperm olması lazım canım eşinin 10 milyon Genişletmek için tıkla...
MutluKedi Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Kasım 2019 2.049 1.252 133 8 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi MutluKedi #5 Tamam canım çok saol