Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılamadan 10 gün sonra kanda negatif çıkıp sonra pozitif gören var mı
Merhabalar aşılamamın 9.günü bugun. Kan verdim maalesef 0,02 çıktı. Gebelik ihtimalim hala var mı yani doktor yapma daha 6 gün var yapma dedi ama dayanamadım yaptım. Yükselir mi sizce
3 defa aşılama yaptırdım hepsinde tüm belirtileri yaşadım belirtiler ovitrelle çatlatma iğnesinden içerisinde hamilelik hormonu olduğu için biz tüm belirtileri full yaşıyoruz 14. Gün kan verin em garantisi bence insalalh bebiş vardır
3 defa aşılama yaptırdım hepsinde tüm belirtileri yaşadım belirtiler ovitrelle çatlatma iğnesinden içerisinde hamilelik hormonu olduğu için biz tüm belirtileri full yaşıyoruz 14. Gün kan verin em garantisi bence insalalh bebiş vardır
Ovitrellw değil de şu iki tane vurulan uygun fiyatlı iğneden yaptı çunku 8 yumurtam oluşmuştur ohss olmasın diye. Çok tedirginim insallah dediğiniz gibi bebiş olmuştur. Hatta ikiz üçüz bile olma ihtmali var demişti. Ama büyk hayal kırıklığına uğradım bugun. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için