Aşılama Aşılamadan 2 gün sonra bembeyaz akıntı lütfen yardım?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Birumutiste

Herşey güzel olacak. 🌸
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
479
465
53
27
Hanımlar merhaba 10 mart çarşamba günü gece saat 12 de çatlatma iğnesi vurdum. 12 mart cuma günü 12 de aşılamam yapıldı. İlişki falan olmadı. Fakat bugün benden bembeyaz bir akıntı geldi ne olabilir bu acaba yumurtam çatlamadı mı? Lütfen bilenler yazabilir mi. 😒

Aşılamadan sonra fitil felan kullanıyorsanız o yapmış olabilir canım hamilelik olsa öyle hemen bi belirti olur mu bilemeyecem 🥺

Hanımlar merhaba 10 mart çarşamba günü gece saat 12 de çatlatma iğnesi vurdum. 12 mart cuma günü 12 de aşılamam yapıldı. İlişki falan olmadı. Fakat bugün benden bembeyaz bir akıntı geldi ne olabilir bu acaba yumurtam çatlamadı mı? Lütfen bilenler yazabilir mi. 😒
Hemen olmaz akıntı. 7 yada 8 güne olur ilacın etkisi o korkma

Canim merhaba. Benimde aşılamamdan sonraki 2'inci günüm. Beyaz akintim var. Ne yapacağımı bilmiyorum bilgilendirirmisin

Bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine İnsallah en tez zamanda anne olursun canım. Güzel haberini en kısa zamanda almak dilegiyle🙏🌹
Amin canım benim inşllh sende. Bu güzel duam için teşekkür ederim rabbim gönlüne göre versin inşllah ❤️❤️ ovulasyon testinden anlar mısın acaba. Yumurtlama testi yani

Adet oldum canım😒
Bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine İnsallah en tez zamanda anne olursun canım. Güzel haberini en kısa zamanda almak dilegiyle
Amin canım benim inşllh sende. Bu güzel duam için teşekkür ederim rabbim gönlüne göre versin inşllah ❤️❤️ ovulasyon testinden anlar mısın acaba. Yumurtlama testi yani
Inan hiç yapmadım kullanmadim canim kusura bakma yardimci olamadim

Back
X