yasmnaydm Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2024 321 75 18 19 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi yasmnaydm #1 Merhaba kızlar aşılamamın 16. Günündeyim dün kan testi verdim negatifti sizler kaçıncı gününüzde adet oldunuz
Merhaba kızlar aşılamamın 16. Günündeyim dün kan testi verdim negatifti sizler kaçıncı gününüzde adet oldunuz
Naziree Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2021 449 174 53 19 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi yasmnaydm #2 Bende 15.gündeyim dun test yapmistim negatifti.daha edet olmadım.
M Misafirsekeri Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Ekim 2021 3.053 1.566 83 19 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi yasmnaydm #3 yasmnaydm .!.: Merhaba kızlar aşılamamın 16. Günündeyim dün kan testi verdim negatifti sizler kaçıncı gününüzde adet oldunuz Genişletmek için tıkla... Ben direk 14 gün sonra olmuştum. Hatta lekelenme başlamıştı :) ama belki geç döllenme olmustur. Değeriniz 0 mi çıkmıştı?
yasmnaydm .!.: Merhaba kızlar aşılamamın 16. Günündeyim dün kan testi verdim negatifti sizler kaçıncı gününüzde adet oldunuz Genişletmek için tıkla... Ben direk 14 gün sonra olmuştum. Hatta lekelenme başlamıştı :) ama belki geç döllenme olmustur. Değeriniz 0 mi çıkmıştı?
yasmnaydm Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2024 321 75 18 19 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi yasmnaydm #4 Misafirsekeri .!.: Ben direk 14 gün sonra olmuştum. Hatta lekelenme başlamıştı :) ama belki geç döllenme olmustur. Değeriniz 0 mi çıkmıştı? Genişletmek için tıkla... <0.2 çıktı geç döllenme olduğumu düşünmüyorum canım dün testi yaptırdığımda son ilişkinin üzerinden 11 gün geçmişti olsa çıkardı diye düşünüyorum
Misafirsekeri .!.: Ben direk 14 gün sonra olmuştum. Hatta lekelenme başlamıştı :) ama belki geç döllenme olmustur. Değeriniz 0 mi çıkmıştı? Genişletmek için tıkla... <0.2 çıktı geç döllenme olduğumu düşünmüyorum canım dün testi yaptırdığımda son ilişkinin üzerinden 11 gün geçmişti olsa çıkardı diye düşünüyorum
M Misafirsekeri Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Ekim 2021 3.053 1.566 83 19 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi yasmnaydm #5 yasmnaydm .!.: <0.2 çıktı geç döllenme olduğumu düşünmüyorum canım dün testi yaptırdığımda son ilişkinin üzerinden 11 gün geçmişti olsa çıkardı diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Himm sökülür o zaman bir haftaya bence. Hakkınizda hayırlısı olsun
yasmnaydm .!.: <0.2 çıktı geç döllenme olduğumu düşünmüyorum canım dün testi yaptırdığımda son ilişkinin üzerinden 11 gün geçmişti olsa çıkardı diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Himm sökülür o zaman bir haftaya bence. Hakkınizda hayırlısı olsun