Aşılama Aşılamadan kaç gün sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım:nazar:sağsalim kucağına almayı nasip etsin RABBİM!!

benimde bugün 17.günüm,dün idrardan yaptım kendim ikinci çizgi silik çıktı,yarın dktora gidicem.herkes hamilesin diyor ama inanamıyorumm..sence?3.aşılamamdı benim,diğerleri olmamıştı bundada hiç ümidim yoktu doğrusu..:nazar:
Sonuç ne oldu merak ettim

Ben ekimde 1.aşılamamda hamile kaldım.Dr. 14. gün baktırmamı söylemişti ama ben de 9. günde düşük de olsa çıkar diye düşünüyordum.9.gün bhcg baktırdım ama negatifti.Sonra 14.günü beklemeden 12.günde baktırdım yine negatifti.Adet 1 hafta gecikince umudum olmasa da dr. un söylemesiyle tekrar baktırdım ve inanılmaz ama sonuç hamileydim.Yani 20.günde baktırmış oldum ve pozitif sonucu gördüm.Şuan 2,5 aylık hamileyim..Aşılamadan birkaç gün sonra döllenme olmuş büyük ihtimal ve bu nedenle testte 12.gün de bile çıkmamış yada 12.gün test yanlış bakılmış..

Merhaba
Benim de 9. günde negatif çıktı. Merak ediyorum 9. gün beta hcg değerinle 12 gün arasında artma olmuş muydu
Bir de acaba aşılamadan sonra eşinizle cinsel ilişkiniz oldu mu aşılama değilde sonraki ilişki tutmuş olabilir mi

Ben ekimde 1.aşılamamda hamile kaldım.Dr. 14. gün baktırmamı söylemişti ama ben de 9. günde düşük de olsa çıkar diye düşünüyordum.9.gün bhcg baktırdım ama negatifti.Sonra 14.günü beklemeden 12.günde baktırdım yine negatifti.Adet 1 hafta gecikince umudum olmasa da dr. un söylemesiyle tekrar baktırdım ve inanılmaz ama sonuç hamileydim.Yani 20.günde baktırmış oldum ve pozitif sonucu gördüm.Şuan 2,5 aylık hamileyim..Aşılamadan birkaç gün sonra döllenme olmuş büyük ihtimal ve bu nedenle testte 12.gün de bile çıkmamış yada 12.gün test yanlış bakılmış..

merhaba peki ne gibi belirtiler yaşamıştınız bende 9. gunu baktırdım cıkmadı bugun 15.günüm 15 gundur kasık ağrım var merak endıse bır arada acaba aynı durum varmı merak edıyorum yoksada başka seferlere :)

Aradan 9 sene gecmis ama yaziniz bana umut oldu. Bende 9. Gun baktirdim 2 den kucuk isareti vardi umutsuzluga kapildim tutmadi herhalde dedim ama sizin gibi regli bekleyecegim 😊

merhaba peki ne gibi belirtiler yaşamıştınız bende 9. gunu baktırdım cıkmadı bugun 15.günüm 15 gundur kasık ağrım var merak endıse bır arada acaba aynı durum varmı merak edıyorum yoksada başka seferlere :)
Hamilemisiniz acaba 🙄bende 9. Gun baktirdim 2 den küçük yaziyordu degere uzuldum 😔

arzucum benim dün 11.günümdü,inanılmaz bir karın kasık ağrısı başladı,regl olacakmışım gibi,dün kanda hcg baktırdım 14,66 çıktı,göğüs uçlarımda hassasiyet var,karın ağrım devam edio
Merhabalar. Catlatma iğnesinin gününü saymazsak bugün 11. Gün ve test negatif cıktı Bugün, bekleyeceğim umarım erken yapmışımdır.

Merhaba arkadaşlar bugün asilamanin 10.gunu çatlatma ignesinin ise 11.gunu test yaptırdım 190 çıktı bu normal mi yoksa hala iğnenin etkisi mi yada hamilemiyim lütfen cevap kafam çok karışık 🤲🤲

Merhaba arkadaşlar bugün asilamanin 10.gunu çatlatma ignesinin ise 11.gunu test yaptırdım 190 çıktı bu normal mi yoksa hala iğnenin etkisi mi yada hamilemiyim lütfen cevap kafam çok karışık 🤲🤲
Merhaba, benim de aşılamanın 12. Günü bugün dün idrar testi yaptım negatif çıktı, bugün kan da baktıracağım. Ama senin değerin yüksek çıkmış Allah’ın izniyle hamilesindir ☺️

Merhaba, benim de aşılamanın 12. Günü bugün dün idrar testi yaptım negatif çıktı, bugün kan da baktıracağım. Ama senin değerin yüksek çıkmış Allah’ın izniyle hamilesindir ☺️
Ya inşallah rabbim sağlıkla hayırla size de nasip etsin çok teşekkür ederim 💜🤲

Back
X