delidunya Oğlum 🤍 Kayıtlı Üye 1 Şubat 2020 1.632 1.008 83 7 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi delidunya #1 Kızlar merhaba bugün ilk aşılamamı oldum doktor lutinus 100 mg vardı aranızda kullananlar var mı? Aşılama sonrası neler yaptınız
Kızlar merhaba bugün ilk aşılamamı oldum doktor lutinus 100 mg vardı aranızda kullananlar var mı? Aşılama sonrası neler yaptınız
delidunya Oğlum 🤍 Kayıtlı Üye 1 Şubat 2020 1.632 1.008 83 7 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi delidunya #2 Kimse yok mu
S SongulKarataas Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2020 4 0 16 38 22 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi delidunya #3 Cakrss .!.: Kimse yok mu Genişletmek için tıkla... Cnm bende bugün oldum doktor banada verdi 100 mg lutinus henüz kullanmadım sen nasıl kullandın Bi bilgi verebilirmisin
Cakrss .!.: Kimse yok mu Genişletmek için tıkla... Cnm bende bugün oldum doktor banada verdi 100 mg lutinus henüz kullanmadım sen nasıl kullandın Bi bilgi verebilirmisin
delidunya Oğlum 🤍 Kayıtlı Üye 1 Şubat 2020 1.632 1.008 83 22 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi delidunya #4 SongulKarataas .!.: Cnm bende bugün oldum doktor banada verdi 100 mg lutinus henüz kullanmadım sen nasıl kullandın Bi bilgi verebilirmisin Genişletmek için tıkla... Canım içinde aparatı var benmkinn senn var mı onunla yaptım
SongulKarataas .!.: Cnm bende bugün oldum doktor banada verdi 100 mg lutinus henüz kullanmadım sen nasıl kullandın Bi bilgi verebilirmisin Genişletmek için tıkla... Canım içinde aparatı var benmkinn senn var mı onunla yaptım
S SongulKarataas Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2020 4 0 16 38 23 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi delidunya #5 Evet var onunla yaptım bende dün ilk defa bakalım hayırlısı olsun senin sonuç nedir belli oldumu
delidunya Oğlum 🤍 Kayıtlı Üye 1 Şubat 2020 1.632 1.008 83 23 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi delidunya #6 SongulKarataas .!.: Evet var onunla yaptım bende dün ilk defa bakalım hayırlısı olsun senin sonuç nedir belli oldumu Genişletmek için tıkla... Negatif canım
SongulKarataas .!.: Evet var onunla yaptım bende dün ilk defa bakalım hayırlısı olsun senin sonuç nedir belli oldumu Genişletmek için tıkla... Negatif canım
S SongulKarataas Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2020 4 0 16 38 23 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi delidunya #7 Üzülme cnm umut kesmek yok olucak inşallah vakti değilmiş tedavin nasıl oldu aşılama haplamı iğneylemi
Üzülme cnm umut kesmek yok olucak inşallah vakti değilmiş tedavin nasıl oldu aşılama haplamı iğneylemi
delidunya Oğlum 🤍 Kayıtlı Üye 1 Şubat 2020 1.632 1.008 83 23 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi delidunya #8 SongulKarataas .!.: Üzülme cnm umut kesmek yok olucak inşallah vakti değilmiş tedavin nasıl oldu aşılama haplamı iğneylemi Genişletmek için tıkla... İğne ile Canım carsamba kan verdim nagatfi zaten Perşembe günü de regl oldum doktora gitmeyeceğim bu ay ara verdim hazır değilim
SongulKarataas .!.: Üzülme cnm umut kesmek yok olucak inşallah vakti değilmiş tedavin nasıl oldu aşılama haplamı iğneylemi Genişletmek için tıkla... İğne ile Canım carsamba kan verdim nagatfi zaten Perşembe günü de regl oldum doktora gitmeyeceğim bu ay ara verdim hazır değilim