aşılamadan sonra ne zmn belli olur gebelik?

Eses07

Ne mutlu Türküm diyene!
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2013
70.441
53.835
698
kızlarrrrrrrrrrrrr.. :52::52::52:
dün aşılama oldummm ama aşılamadan sonra ne zmn belli olur gebelik? :44::44:

:4::4::4::6::6::7::7::7::8::8::8::9::9::9::9::16::16::16::36::36::36::36:

bunu düşünme :) Rahat olman lazım senin şuanda. 12- 15 güne belli olur merak etme. Allahım bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah

12 gun sonra dıye dusunuyorum

ne zaman belli olur bilmiyorum canım kardeşim ama
inşallah hayırlısı ile yavruna kavuşursun
dualarım seninle

benimki büyüdü biraz 14 yaşında :1:
bu gün karnesini takdir belgesini getirdi ablası
Allah sana da nasip eder inşallah.
bu gün enerjim çok yüksek sana dualarımı gönderiyorum:16:

oo masallah ablaa sana
darısı bizleree saolasın :21::21:

14. gün belli oluyor diye biliyorum. daha doğrusu 14 gün içinde eğer gebelik yoksa 14.gün adet oluyormuşsun. doktorun birşey söylemiş olması gerekiyor ama söylemedi sanırım.. :26:

bu arada Allah gönlüne göre verir inşallah, ve sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder.. :16:

Doktorun test gününü söylemedi mi söylemesi lazımdı bende yaptırdım geçen sene 14. gün tam belli olur 12. günde de olur aslında ama döllenmiş embriyo koyulmadığı için tüp bebek gibi bir döllenme süresini göz önüne alırsak, 14. gün tam net olur umarım tutar güzel haberler alırsın.

14. gün belli oluyor diye biliyorum. daha doğrusu 14 gün içinde eğer gebelik yoksa 14.gün adet oluyormuşsun. doktorun birşey söylemiş olması gerekiyor ama söylemedi sanırım.. :26:

persembe gene gel dedii :31::31::31::31:

Doktorun test gününü söylemedi mi söylemesi lazımdı bende yaptırdım geçen sene 14. gün tam belli olur 12. günde de olur aslında ama döllenmiş embriyo koyulmadığı için tüp bebek gibi bir döllenme süresini göz önüne alırsak, 14. gün tam net olur umarım tutar güzel haberler alırsın.

insallah cnm bisey demedi
persembeye gene randevulastık :31:

Kûn Fe Yekûn.

' Ol der ve olur! '...
Sözün bittiği yerdir ve kalemler durur.
Azametinin tescilidir, satırlar kırılır, dökülür...

Kun...Sözün başladığı yerdir! Kalbimden geçenlerin kağıda vurduğu, kalemimin lafzın haykırışa başladığı yerdir.
' Ol der ve olur! ' ya her şey...Kelamıma 'ol' dediği yerdir...

Bütün yasakların yasak olduğu, lafzının kelimelere büründüğü, her şeyin O'nun olduğu yerdir Kun! 'Olma'nın sorumluluğunu taşımaya başladığım an...Var oluşumun sebeb-i ziyaretini tefekkür ettiğim zamandır...Ve uçsuz
bucaksız düşüncelerimi dizginleyemeye çalıştığım, gözümün yaşını kelamımla sildiğim, semanın güzelliğinde O'nu fark
edip de korkumu dindirdiğim yerdir Kun

' Ol der ve olur! ' ya, gem vurulamayan hissiyatın yaratılışı da vuku bulur! Kun...O'nun 'ol' busesi...Hazin namelerini
arza indirdiği vakit yaşlarımla yanaklarımdan öptüğü busesi...Benim yerimdir...Evvelim, ahirim, ezelim, ebedimdir...

Kun!...

(alıntıdır ..)[
/B]

Back
X