- 4 Mart 2024
- 178
- 43
- 18
- 26
- Konu Sahibi serappp809
Merhaba kızlar haftaya aşılama olacağım, aşılaması tutanlara bi sorum var nelere dikkat ettiniz aşılama sonrası neler yaptınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç bişey yapmadık ilk gün dinlendim sonra normal hayatıma devam ettim doktor öyle dedi Sadece çok ağır kaldırma dediMerhaba kızlar haftaya aşılama olacağım, aşılaması tutanlara bi sorum var nelere dikkat ettiniz aşılama sonrası neler yaptınız?
Evet 20 ,30 dk yatıp çıktım hemen salmiyorlar .Ama benim olmadı maalesef negatif çıktı testim.Peki aşılama yapıldıktan sonra hiç yatırdı mı doktorunuz bazı konuştuğum kişiler baya bi yatmışlar da 30 dk falan
Merhabalar, ben bol bol dinlendimMerhaba kızlar haftaya aşılama olacağım, aşılaması tutanlara bi sorum var nelere dikkat ettiniz aşılama sonrası neler yaptınız?
Sigara hakkinda bisey dedimi peki doktorunuz sigara içebilirmiymisizMerhabalar, ben bol bol dinlendim
Kahvaltı da bir yumurta yedim mutlaka, avakado muz havuç ceviz kabak çekirdeği, günde 2 litre su içtim, sıcak suyla duş almadım, ayaklarımı sıcak tuttum
Sigarayı bırakmanız gerekiyor, zaten gebelik düşünüyorsanız ilk yapmanız gereken şey sigara ve paketli gıdaları tüketmeyi bırakmak olmalı demişti doktorumSigara hakkinda bisey dedimi peki doktorunuz sigara içebilirmiymisiz