aşılamadan sonra uzun yolculuk

fcanan

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2010
386
51
318
Muğla
Hocam merhaba.Bana 9 gün önce aşılama yapıldı.Yarın 6 saatlik bir yola gideceğim bir zararı olur mu acaba?Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

slm doktor bey doktorum bana bir tüp bebek merkezine başvurmamı söyledi aşılama için ben kendiliğimden adet gören biri değilim ilaçlarla adet gören biriyim hiç bir bilgim yok aşılamayla ilgi beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum tüp bebek tedavisimi yoksa ayrımı aşılama cevabınızı bekliyorum

merhaba bu teadavilerle ilgili buradan bilgi yazmak çok uzun olacağından sizden ricam bahceci internet sayfasından detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. eğer yüzyüze görüşmek ve benim anlatmamı isterseniz de klinikten bana ulaşıp gelebilirsiniz. saygılarımla. bolşans diliyorum.

slm doktor bey doktorum bana bir tüp bebek merkezine başvurmamı söyledi aşılama için ben kendiliğimden adet gören biri değilim ilaçlarla adet gören biriyim hiç bir bilgim yok aşılamayla ilgi beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum tüp bebek tedavisimi yoksa ayrımı aşılama cevabınızı bekliyorum

Back
X