Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek İnfertilitesiAşılamadan sonra yapılacaklar ???????? Lütfen yardım !!!!!!!!!!
Aşılamadan sonra doktor progestan diye bir hap verdi. 15 gün kullanılacak. Kullanan varmı acaba???? Bir de 15 gün boyunca cinsel temas yasak dedi????????
canım bende bugün öglen oldum aşılama benim doktorum jel verdi bana adı crınonr 8 diye bişey 10 gün boyunca gullanıcaksın dedi.birde 2 gün sonra seni tekrardan görcem tekrar çatlama lduysa 2.defa yine yapcaz dedi.yani üstüste 2 aşılama yapcak hayırlısı artık..
canım bende bugün öglen oldum aşılama benim doktorum jel verdi bana adı crınonr 8 diye bişey 10 gün boyunca gullanıcaksın dedi.birde 2 gün sonra seni tekrardan görcem tekrar çatlama lduysa 2.defa yine yapcaz dedi.yani üstüste 2 aşılama yapcak hayırlısı artık..
canım benimde 04,12,2010 cumartesi günü 11:00 gibi yapıldı aşılama.progestan kullan 10 gün dedi.günde 3er defa.10 gün boyuncada cinsel temas yasak dedi. Hadi hayırlısı artık bakalım.allahım yardımcımız olsun canım.inşallah hayırlı haberler verirsin burda bize:)))