Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç yaşayan yok muMerhaba kızlar. Aşılamadan sonraki 6.günüm bugün gece 3ten beri kusuyorum bulantı hiç gitmiyor. Daha önce böyle bi durum yaşayan var mı aramızda acaba.
Kızlaarr ??Hiç yaşayan yok mu
Negatif
Geçmiştir kesinlikle. Hayırlısı olsun pozitif görünüyorKızların bugün aşılamanın 13 günü test yaptım pozitif çıktı çatlatma iğnesini etski geçmiş mıdır
Allah razı olsun şimdi kan vermeyen gidiyorum dua edin ne olurGeçmiştir kesinlikle. Hayırlısı olsun pozitif görünüyor
İnşallah canımAllah razı olsun şimdi kan vermeyen gidiyorum dua edin ne olur
Ne oldu sonucun canımAllah razı olsun şimdi kan vermeyen gidiyorum dua edin ne olur
106 çıktı canım bugün de Sivas'a geldi yarın sabah yine vereceğim bakalım yükselme olmuş muNe oldu sonucun canım
Ay ne güzel. Hayırlısı olsun canım.106 çıktı canım bugün de Sivas'a geldi yarın sabah yine vereceğim bakalım yükselme olmuş mu
Bugün yine yaptırdık salı günü HCG 106 di bugün yaptırdım 542 çıkmış iyiye gidiyor demek dimiAy ne güzel. Hayırlısı olsun canım.
Evet canımBugün yine yaptırdık salı günü HCG 106 di bugün yaptırdım 542 çıkmış iyiye gidiyor demek dimi
Teşekkür ederimEvet canım