AŞILAMAM İPTAL OLUCAK

tugcekaraca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
154
44
48
36
KIZLAR MERHABA.BEN 5 YILLIK EVLİYİM.
Hiç gebeliğim olmadı. Tedaviye doktorum aşılama ile başlayalım dedi bugün gonal f kullanmaya başlayalı tam 15 gün oldu ama yumurtalarım (3 adet) herbiri 10-11 mm boyutunda nedense büyümediler.İlaca 50 mm den başladık zamanda 75 daha sonra 112,5 vurduk. 2 kutu 450 mm lik gonal f bitti ama yumurtalar hala küçük.Doktorum bu akşam 150 m vurulmamı ve p.tesiye kdr beklememi p.tesi kontrole gelmemi söyledi ek olarakta klomen başladı. P.tei durum değişmezse tedaviyi iptal edicez dedi. Hormonlarım amh değerim herşey normal değerlerde ama neden yumurtalarım büyümemiş olabilir? Bu durum 2.aşılamamı hatta işim tüp bebeğede kalırsa onuda etkileyecek diye korkuyorum. Ne yapmalıyım birde size danışmak istedim.

canım sana şöyle bişi söyleyebilirm tüp bebek tedavisinde olan biri olarak ,,,aşılamanın tek farkı transfer aşamasıdır öncesi aynıdır tüp bebekle,,,zaten başarıyı doktorun senin vücuduna göre doz ayarlaması çok etkilemektedir,,mesela çoğu insan gonal f e 150 veya 225 ile başlıo sonrasında artabiliyo bile bana dozajların çok az geldi o dozajlara göre de o büyüme normal bence ,,,tabi doktorun ne derse onu yapmalısın ama doktorunu değiştirmeyi bi gözden geçir derim canım...

Canım öyle değil tüp bebekte yumurta sayısıda önemli olduğundan zaten en az 150 mm ile başlıyorlar aşılama farklı ve benimle beraber aşılama tedavisine başlayan bayanlara 37,5 la başlanmasına rağmen 20 mm yumurtası olanlar var ve bana yüksek dozla vermesine rağmen yumurtalarım çok ufak. Bu ilk tedavim acaba her ay yumurtalarım böylemiydi acaba bundan mı gebe kalamıyorum diye düşünmeye başladım

tedavinin aynı olduğunu biliyorum ama belki de dediğin gibi dozaj farklıdır anladım canım ne biliiim kapsamlı bi araştırma yapsınlar o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…