Aşılama Aşilamam tuttumu sizce test ? Acil bakarmisiniz ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Andyou

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
4.314
4.227
133
18de catlatma ignesi vuruldum ve 20de asilama yapildi 30da da kan ver dedi doktorum ilk asilamm tabi bilirsiniz heycan tedirginlik stres ve arastirma icerisinde oluo insan nys dayanamadim ve arastirmalarima gore 10 suruomus catlatma ignesinin etkisi bugun 11 gundu ve bitmis olmasi lazim bugun ilk idrarla yapamadim ama bkleyip idrar testi yaptim 1 dk icerisinde cikti ama cok silik resimde golge gibi cikmis yarim saat sonra daha net oldu burda 1 dk icinde cektigim resimler var ve halen uyku hali kasik bel gogus agrim cok fazla gecmedi ilac kullanmiorum jel kullaniorum ve bazi kisilerin gogus vs agrilari 8 gunde bitio veya hic yasamiomus yasayanlarin iimis tutma ihtimali varmis nys isin özu sizce tuttumu demek oluo bu teste gore ? Yarin ilk idrarla bi daha test yapcam.

Eklentiler

• 20191028_124528.webp
    20191028_124528.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 114
  • 20191028_141707.webp
    20191028_141707.webp
    77,2 KB · Görüntüleme: 113
  • 20191028_124528.webp
    20191028_124528.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 107
  • 20191028_124549.webp
    20191028_124549.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 96
18de catlatma ignesi vuruldum ve 20de asilama yapildi 30da da kan ver dedi doktorum ilk asilamm tabi bilirsiniz heycan tedirginlik stres ve arastirma icerisinde oluo insan nys dayanamadim ve arastirmalarima gore 10 suruomus catlatma ignesinin etkisi bugun 11 gundu ve bitmis olmasi lazim bugun ilk idrarla yapamadim ama bkleyip idrar testi yaptim 1 dk icerisinde cikti ama cok silik resimde golge gibi cikmis yarim saat sonra daha net oldu burda 1 dk icinde cektigim resimler var ve halen uyku hali kasik bel gogus agrim cok fazla gecmedi ilac kullanmiorum jel kullaniorum ve bazi kisilerin gogus vs agrilari 8 gunde bitio veya hic yasamiomus yasayanlarin iimis tutma ihtimali varmis nys isin özu sizce tuttumu demek oluo bu teste gore ? Yarin ilk idrarla bi daha test yapcam.
Göğüs ağrısı kullanılan ilaçlardan da olabiliyor. Ben çok net birşey görmedim burdan ama sana bı kaç tavsiye vereceğim :) insan heyecan ve sabırsızlıkla çok merak ediyor seni çok iyi anlıyorum ama kan testi her zaman daha kesin sonuç verir ve seni tatmin eder. İnsAllah kanntesti ver ve sonrasında da pozitif çıkarsa düşmemesi için dua et ☺️

Göğüs ağrısı kullanılan ilaçlardan da olabiliyor. Ben çok net birşey görmedim burdan ama sana bı kaç tavsiye vereceğim :) insan heyecan ve sabırsızlıkla çok merak ediyor seni çok iyi anlıyorum ama kan testi her zaman daha kesin sonuç verir ve seni tatmin eder. İnsAllah kanntesti ver ve sonrasında da pozitif çıkarsa düşmemesi için dua et ☺
Diosun insallah ya umudum o yönde zaten modumda dustu iice sewinmistimki kursagimda kaldi her zmnki gibi insallah tutmustur ts ederm 🤲🤲

Diosun insallah ya umudum o yönde zaten modumda dustu iice sewinmistimki kursagimda kaldi her zmnki gibi insallah tutmustur ts ederm 🤲🤲
Rica ederim. Allah'a dayan. O bizim için en iyisini bilir. Benim de tuttu ama ama düştü sonrasında. Onun için söyledim. Herşey Allah'tan. Kalbini böyle diyerek ferah tut ❣️

Rica ederim. Allah'a dayan. O bizim için en iyisini bilir. Benim de tuttu ama ama düştü sonrasında. Onun için söyledim. Herşey Allah'tan. Kalbini böyle diyerek ferah tut ❣
Uzuldum senin icin kuzum insallah bebegin olur seninde bnm hic bi sekilde olmadi oyuzden umutluydum asilamadan insallah hakimmizda hayirlisi olur 🤲🤲🤲🤲

Ya canim bu ignenin etkisi 14 gun felan sürüyor diye biliyorum sen eminmisin 10 gun olduğuna

Ya canim bu ignenin etkisi 14 gun felan sürüyor diye biliyorum sen eminmisin 10 gun olduğuna
Öle olsa doktorum neden 11.gun kanda baktir desinki ve baktim her yerde 9 10 yazio uf kafam karisti yarin belli olcak ne oldu 🤲🤲🤲🤔

20sinde aşilama olunduysa 8.gun degilmi.
Az kalmis test tarihine az bekle bence de insallah var :)

Öle olsa doktorum neden 11.gun kanda baktir desinki ve baktim her yerde 9 10 yazio uf kafam karisti yarin belli olcak ne oldu 🤲🤲🤲🤔
Insallah vardirda bence biraz daha bekle can cok acele edip hayal kirikligi yasamani istemem

20sinde aşilama olunduysa 8.gun degilmi.
Az kalmis test tarihine az bekle bence de insallah var :)
Ay agzin bal yesin sayi gun bakmiom artik yarin aksam kan vercem hayirlisi varsa cikar zaten doktor 30 da ver dedi kani bn bi gun öncesi aksam vercem olmadi cuma yine veririm yoksa nasip varsa da 🤲🤲😇

Insallah sende en kısa zamanda hayırlı haberı alır sagsaglım bebegıne kavusursun🤲🏻
Kizlar sonuc negatif bu ayda asilama yatirdik umutsuz ve kndimi hic dinlemeden yola dewam ediom umarim hepimizin saglikli hayirli yawrulari olur🤲

Back
X