Erkek İnfertilitesi aşılamamı tüp bebekmi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Dryan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
124
0
96
Manisa
slm arkadaşlar,eşimin morfolojisi %6,1 aşılama yaptırdım olmadı sonraki ay çatlatma iğnesi ile denedim ve negatif sonucu sizce aşılamya devam mı etmeliyim yoksa tüp bebek?karar veremedim

%6 çok kötü değil aslında normal yollada olan var bu değerlerde.sperm sayınız kaç?

total sperm sayısı 108,3*3 milyon,konsantırasyon 57* milyon yazıyor sperminogram degrlerinde tam anlamış degilim umarım olur ama yaklaşık 8 aydır dendedik olmadı baya bir umutsuzluga kapıldım

canım sayınız falan bayağa iyi..bence yumurtlama anına denk gelmiyodur..bence ovulasyon testi alıp tam gününü hesaplarsan olur gibi geliyo bana..

teşekkürler arkadaşlar bu ay normal yolla deneyeceğim bakalım

daha 8 ay olmus bu degerlerle normal yolla hamıle kalabılırsın bence hatta esıne de dogal kurlerden uygularsan sansınızı artırabılırsınız

umarım hayırlısı olur

keçiboynuzu kullandı ama düzenli degil ayrıca bu ay preseed diye bir jel aldım bakalım tüp bebek deyince moralim mozuldu kaliteli5 sizinde degerler aynımıydı tüp bebek mi yaptırdınız?

Bence bir kez daha asilama deneyin bizim degerlerimiz 4 milyon du %3 kruger sonucu cikti ona ragmen 3 kez asilama denedik sizin sonuc iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…