Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok zor zaten benim bu kadar küçükken yükselmesibenim 13. gün 27 çıkmıştı ama herkesin bünyesi farklı üretirmiş bu hormonu. o yüzden var yada yok demek çok zor. yinede ümidinizi kaybetmeyin :)
hafif kasık ağrıları. 12. gün belimde aşırı ağrı olduÇok zor zaten benim bu kadar küçükken yükselmesi
Sizin ne gibi belirtileriniz vardı ben hastalanacak gibiyim![]()
Bende de ara ara adet olacak gibi ağrı oluyor ama bilmiyorum ya doktorumu aradım bakmadı içimden ses diyor git bul doktorunu zaten hastane yakın ama 2 gün daha dayanayımhafif kasık ağrıları. 12. gün belimde aşırı ağrı oldu
kesinlikle beklemelisiniz. hamilelikle regl belirtileri aşırı benzer çünkü. her ikiside ihtimal dahilinde. umarım bebiş vardır :)Bende de ara ara adet olacak gibi ağrı oluyor ama bilmiyorum ya doktorumu aradım bakmadı içimden ses diyor git bul doktorunu zaten hastane yakın ama 2 gün daha dayanayım![]()
İnşallahkesinlikle beklemelisiniz. hamilelikle regl belirtileri aşırı benzer çünkü. her ikiside ihtimal dahilinde. umarım bebiş vardır :)
Sorunneydi asilama yaptinizİnşallah![]()
Polikistik överSorunneydi asilama yaptiniz
belirtileri neler gecende birarkadas vardı instagramda kilosuda cokmus ama hamile kalmis 1yilsonra kendilgindenPolikistik över![]()
Tüylenme adet düzensizliği kilobelirtileri neler gecende birarkadas vardı instagramda kilosuda cokmus ama hamile kalmis 1yilsonra kendilginden
asilama kaçkere yaptirabiliyrosunuzTüylenme adet düzensizliği kiloama ben 62 kiloydum sonra ilaçlar kullana kullana 65 e felan çıktım
asilama normal iliskiden çok farki yok diyende var amabazisindan tutuyor bende birsure daha denicem olmazsa asilama yaotircm daasilama kaçkere yaptirabiliyrosunuz
Biz daha bir kere yaptırdık canım bilmiyorum her yaptırdığında şansın artıyormuş ne desem yalan olurasilama kaçkere yaptirabiliyrosunuz
Zor islemmiBiz daha bir kere yaptırdık canım bilmiyorum her yaptırdığında şansın artıyormuş ne desem yalan olur![]()
Her yolu denemek gerek derdi veren Allah elbet bir gün dermanı da verirasilama normal iliskiden çok farki yok diyende var amabazisindan tutuyor bende birsure daha denicem olmazsa asilama yaotircm da
Yok zor değil canım doktoruna gidince zaten ayrıntılı Bilgi verir etkileri kişiden kişiye değişiyor tam bişey diyememZor islemmi
umarım sizinde yakinzamanda olur bebeğinizHer yolu denemek gerek derdi veren Allah elbet bir gün dermanı da verir![]()
İnşallah hepimizin canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınumarım sizinde yakinzamanda olur bebeğiniz