Aşılamamın 13. Gününden sesleniyorummm🥰

Aşılma yapıldığı gün yumurtlamanın 1. Günü olarak düşünün.
Yumurtlamadan 14 gün sonra kanama başlar. Yani düşün sen 40 günde bir adet oluyorsun 25-26. Gün yumurtlarsın. Adet uzunluğun ne olursa olsun, yumurtlamadan 14 gün sonra kanama başlar bu değişmez.
Hatta burda aynı gün aşılama olduğumuz insanlarla denk geldim. Onlar diyor adet olmak üzereyiz ben diyorum nasıl olur doktor beni erken mi aşıladı 😂😂

Düşünmemek bence daha iyi. Olursa da olmazsa da rabbimin takdiri diyorum. E şimdi o zaman benim bu adet olacakmışım gibi karnıma giren kramplar adet belirtisi olması çok yüksek demek 😏 En iyisi yarın ben bi test yapim
O kramp her şekilde olabilir, sonuçta çatlama iğnesi yapıldı ilaçlar kullandın v s adette olabilir gebelikte, halkında hayırlısı olsun.
Yarın test yap muhakkak.

O kramp her şekilde olabilir, sonuçta çatlama iğnesi yapıldı ilaçlar kullandın v s adette olabilir gebelikte, halkında hayırlısı olsun.
Yarın test yap muhakkak.
Yapacam hayırlısı bakalım. Bu arada sizde gebesiniz galiba rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏

Herkeseee merhaba bugün aşılamamın 13. Günü yarın normalde kan vermem için çağırmıştı doktor ama gitmeyi düşünmüyorum. Adet olmama daha ortalama 7/8 gün var. Açıkçası kanda negatif görmek istemiyorum 😬 İlk aşılamam ilk tecrübem hiç bir değişikliğim yok çok arada karnıma giren adet krampları gibi sancılar hariç. Sizlerde durum nasıl. Sizce yarın kan vermeli miyim vermesem bi sakıncası olur mu ???
Herşey gönlümce olsun 🌸

Back
X